Το κορίτσι του Φαν Ντε Μπέεκ πανηγύρισε τρεις Premier League πριν γίνει εννιά χρονών

Κωνσταντίνος Κωλαΐτης
Το κορίτσι του Φαν Ντε Μπέεκ πανηγύρισε τρεις Premier League πριν γίνει εννιά χρονών

bet365

Ο Ντόνι Φαν Ντε Μπέεκ ζει τις πρώτες του μέρες στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και θα έχει ένα πολύ σημαντικό στήριγμα στη νέα αρχή του στην Premier League: την κοπέλα του, ή αλλιώς, την κόρη του Ντένις Μπέργκαμπ, Εστέλ.

Ο Ντόνι Φαν Ντε Μπέεκ έγινε ένας από τους 21 Ολλανδούς παίκτες που θα αγωνίζονται στη φετινή Premier League, συντηρώντας την παράδοση της χώρας της Τουλίπας, που είναι η 3η κατά σειρά τροφοδότης παικτών από το εξωτερικό (πλην Μεγάλης Βρετανίας) στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου.

Αφού ο Άγιαξ τον αποχαιρέτησε με ένα υπέροχο, βαθιά συγκινητικό βίντεο, στο οποίο συνόψιζε όλη τη διαδρομή στις υποδομές του μέσω μιας τηλεφωνικής κλήσης προς τον πατέρα του, ο 23χρονος μέσος πακέταρε τις βαλίτσες του με προορισμό το Μάντσεστερ και τη δελεαστική πρόκληση της Γιουνάιτεντ του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ.

Μαζί του, ο Ντόνι πήρε όλες τις αναμνήσεις και τα βιώματα από τον Αίαντα, στην ομάδα που ανδρώθηκε και αναδείχθηκε, για να του θυμίζουν το σπίτι του, την παντοτινή του οικογένεια.

Το νέο κεφάλαιο της Αγγλίας, όμως, δεν θα τον βρει μόνο. Στο ταξίδι αυτό, τον ακολούθησε το έτερόν του ήμισυ, που τυχαίνει να είναι η κόρη του σπουδαιότερου Ολλανδού που φιλοξένησε μέχρι σήμερα η Premier League.

A post shared by Estelle Bergkamp (@estellebergkamp) on

Το όνομά της, Εστέλ Μπέργκαμπ κι εύκολα το μυαλό παύει να ψάχνει. Ο νέος αστέρας των Κόκκινων Διαβόλων βρίσκεται εδώ και 14 μήνες σε σχέση με την κόρη του αλησμόνητου Ντένις Μπέργκαμπ, του θρύλου της Άρσεναλ που συνέβαλε τα μέγιστα στη «χρυσή» περίοδο των Κανονιέρηδων επί Αρσέν Βενγκέρ από τα μέσα των ‘90s ως στα μέσα των ‘00s. Εκείνου που έπαιξε για 11 σερί χρόνια στο «Χάιμπουρι», κέρδισε 3 Premier League, 4 κύπελλα Αγγλίας, έφτασε στον τελικό του Champions League το 2006, αποσύρθηκε και είδε τη φιγούρα του να μετατρέπεται σε άγαλμα έξω από το νεότευκτο «Emirates». Για τους λάτρεις της στατιστικής, του 2ου Ολλανδού σε συμμετοχές στην Premier League, 1ου σε ασίστ και 4ου σκόρερ από τους 145 που έδωσαν ή δίνουν το «παρών» στο Νησί.

Η Εστέλ Ντέμπορα, όπως είναι το πλήρες όνομά της, είναι το πρώτο από τα τέσσερα παιδιά του «μη-ιπτάμενου Ολλανδού» -παρατσούκλι που προέκυψε από τη φοβία του να ταξιδεύει με αεροπλάνα- και είναι γέννημα-θρέμμα Λονδρέζα. Ο Ντένις και η σύζυγός του, Χενρίτα Ρούιζενταλ, την έφεραν στη ζωή το 1996, όταν ο Μπέργκαμπ είχε συμπληρώσει την πρώτη του σεζόν ως Κανονιέρης και μέχρι την αποχώρησή του το 2006, η μικρή Εστέλ μεγάλωσε στην αγγλική πρωτεύουσα. Το δίλημμα, λοιπόν, να ακολουθήσει τον έρωτά της πίσω στη χώρα που πέρασε τα πρώτα της χρόνια, ήταν μία πάρα πολύ εύκολη απόφαση.

Η μικρή Εστέλ στην αγκαλιά του μπαμπά της κατά τη διάρκεια της φιέστας στο «Χάιμπουρι»
(Ο Ντένις Μπέργκαμπ κρατά στην αγκαλιά του τη μικρή Εστέλ και στο άλλο χέρι την κούπα της Premier League στο «Χάιμπουρι»)

Οι δυο τους ξεκίνησαν να βγαίνουν το καλοκαίρι του 2019 και επισημοποίησαν τη σχέση τους στις 3 Αυγούστου. Έκτοτε, αν και αρχικά προσπαθούσαν να μην δίνουν δικαιώματα δημόσια, δεν διστάζουν κατά καιρούς να δημοσιεύουν κοινές φωτογραφίες από τον ρομαντικό τους δεσμό στις σελίδες τους στο Instagram.

Already one year together today love you

A post shared by Donny van de Beek (@donnyvdbeek) on

Η 24χρονη Εστέλ τελείωσε τον περασμένο χειμώνα τις σπουδές της. Έτσι, όλα λειτούργησαν θετικά ώστε να αφήσει το Άμστερνταμ, για χάρη του Ντόνι. Το μήνυμά της, άλλωστε, μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής του στη Γιουνάιτεντ έναντι 42 εκατ. ευρώ για τα επόμενα πέντε χρόνια, έδειχνε με τον πιο χαρακτηριστικό και τρυφερό τρόπο ότι στο νέο του εγχείρημα να καθιερωθεί στην Premier League - ως αντίπαλος της ομάδας που υπερασπίστηκε για χρόνια ο πατέρας της- δεν θα τον αφήσει μόνο.

«Αγάπη μου, είμαι τόσο περήφανη για σένα. Για όλα όσα έχεις πετύχει μέχρι τώρα και για όλα πρόκειται να έρθουν. Θα είμαι πάντα στο πλευρό σου ώστε να δίνεις πάντα τον καλύτερο εαυτό σου. Ανυπομονώ να επιστρέψω στην Αγγλία μαζί σου και να ζήσουμε το όνειρό μας. Όλη την αγάπη μου».

A post shared by Estelle Bergkamp (@estellebergkamp) on

happppppy :)

A post shared by Estelle Bergkamp (@estellebergkamp) on

 

Τελευταία Νέα