Μια φάση, μια ιστορία: Η κούρσα του Κουσουλάκη που θύμισε Μαραντόνα!

Μια φάση, μια ιστορία: Η κούρσα του Κουσουλάκη που θύμισε Μαραντόνα!

bet365

Στο 11ο αφιέρωμα της στήλης δείτε την τρελή κούρσα του Βαγγέλη Κουσουλάκη με τη φανέλα του Ολυμπιακού πριν από 36 χρόνια με τον παλαίμαχο άσο να ντριμπλάρει όποιον βρίσκει μπροστά του, σκοράροντας κατά του Εθνικού.

Ο Βαγγέλης Κουσουλάκης μπορεί να μην ήταν ο πλέον πολυδιαφημισμένος παίκτης του Ολυμπιακού στη δεκαετία του '80, αλλά για πολλούς ήταν ο πολυτιμότερος στα τέσσερα συνεχόμενα πρωταθλήματα (1980-1983) καταγράφοντας στην καριέρα του 412 συμμετοχές και 31 γκολ.

Ένας box to box χαφ πολλά χρόνια πριν την καθιέρωση του συγκεκριμένου ποδοσφαιρικού όρου.

Ένας μέσος, ο οποίος ήταν αποτελεσματικός στα ανασταλτικά του καθήκοντα, αλλά την ίδια στιγμή κατάπινε τα χιλιόμετρα προσφέροντας και επιθετικά. Γρήγορος, σκληροτράχηλος, έκοβε, αλλά και σκόραρε δεσπόζοντας παράλληλα στη μεσαία γραμμή.

Ουσιαστικά ήταν ο πρόδρομος του Ιεροκλή Στολτίδη.

Ο 65χρονος πλέον Κουσουλάκης πέτυχε ένα γκολ για Όσκαρ στις 12 Φεβρουαρίου 1984 σε αναμέτρηση κόντρα στον Εθνικό όταν οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν με 2-1. Σε εκείνο το ματς ο παλαίμαχος άσος πήρε την μπάλα από την περιοχή της ομάδας του και πραγματοποιώντας μια ξέφρενη κούρσα όπου πέρασε όποιον έβρισκε μπροστά του ανοίγοντας το σκορ στο 13'. Ένα γκολ, δείγμα της σπάνιας ποδοσφαιρικής του κλάσης!

Δείτε το video (0' 53'')

 

Τελευταία Νέα