Ένα φιλικό για ιερό σκοπό!

Gazzetta team
Ένα φιλικό για ιερό σκοπό!

bet365

To ποδόσφαιρο συχνά - πυκνά φροντίζει να αποδεικνύει πως δεν είναι μόνο ο «βασιλιάς των σπορ», αλλά και ένα κοινωνικό φαινόμενο με πολλές πτυχές. Αυτό θα συμβεί για άλλη μια φορά σε ένα ξεχωριστό φιλικό που διοργανώνει ο ο σύλλογος παλαιμάχων ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ Αγίου Κωνσταντίνου Αγρινίου!

Ο σκοπός του φιλικού που θα διεξαχθεί στις 13 Ιουλίου, στις 6.30 το απόγευμα είναι ιερός, καθώς όπως ενημερωνούν οι διοργανωτές τα έσοδα θα διατεθούν ως οικονομική ενίσχυση για αγορά ηλεκτρικού αναπηρικού αμαξιδίου σε συμπολίτη που το έχει ανάγκη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Με γνώμονα το αίσθημα της κοινωνικής αλληλεγγύης που μας διακατέχει καθώς και συμπαράσταση στους πάσχοντες συμπολίτες μας ο σύλλογος παλαιμάχων ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ Αγίου Κωνσταντίνου διοργανώνει στις 13/07/2020 φιλικό ποδοσφαιρικό αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα με την μικτή ομάδα παλαιμάχων ποδοσφαιριστών Αιτωλοακαρνανίας πού σκοπό έχει την οικονομική ενίσχυση αγοράς ηλεκτρικού αναπηρικού αμαξιδίου σε συμπολίτη μας που το έχει έμμεση ανάγκη.

Την μικτή ομάδα παλαιμάχων ποδοσφαιριστών της Αιτωλοακαρνανίας την απαρτίζουν παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές από καταξιωμένες ομάδες όπως: ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ, ΑΕΜ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ, ΑΜΦΙΛΟΧΟΣ, ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ, ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ, ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΓΑΒΑΛΟΥΣ, ΣΕΛΕΣΤΕ, ΣΧΟΛΗ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΩΝ ΑΓΡΙΝΊΟΥ, ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΓΡΙΝΊΟΥ.

Συνδράμουν επίσης πολύτιμα οι κάτωθι και τούς ευχαριστούμε ιδιαίτερα: ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ, ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ & ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΑΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΠΑΣ ΙΩΝΙΚΟΣ & ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΠΟΝΤΙΩΝ, ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ, ΠΡΑΜΑΝΤΙΩΤΩΝ, ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ & ΔΩΡΗΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ.

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 18:30

Γήπεδο ΑΕΚ Αγίου Κωνσταντίνου

Χορηγός εκδήλωση: Ταγκαλος Π., Αμπλιανητης Ν.

Το Δ.Σ & τα μέλη παλαιμάχων ποδοσφαιριστών ΑΕΚ Αγίου Κωνσταντίνου.

 

Τελευταία Νέα