Η Super League την εποχή του κορονοϊού! (pics)

Δημήτρης Τομαράς
Η Super League την εποχή του κορονοϊού! (pics)

bet365

Η επανέναρξη των πλέι οφ και πλέι άουτ έφερε νέες και πρωτόγνωρες εικόνες για τα ελληνικά γήπεδα και τον τρόπο διεξαγωγής των αγώνων. Από αντισηπτικά, μάσκες, θερμομέτρηση μέχρι και χαιρετισμούς με αγκώνες!

Αντισηπτικά, το απαραίτητο ερωτηματολόγιο, θερμομέτρηση και προσπάθεια για εφαρμογή των πρωτοκόλλων. Το ποδόσφαιρο στην εποχή του κορονοϊού έχει μάσκες, καθαρισμό της μπάλας και όλα όσα απαιτούνται.

Οι εικόνες είχαν να κάνουν και με τα ταξίδια με την αποστολή του Ολυμπιακού να εμφανίζεται με μάσκες στο αεροδρόμιο για να μεταβεί στην Θεσσαλονίκη. Ή την εικόνα με φιλάθλους του ΠΑΟΚ να βλέπουν από ταράτσες το ματς της Τούμπας με τον Ολυμπιακό, τις αποστάσεις στον πάγκο του Παναθηναϊκού, τα... απαγορευτικά στον πάγκο της ΑΕΚ με την υπόδειξη του που δεν πρέπει να κάθεται κάποιος ή το πως χαιρετιούνται πλέον με τους αγκώνες παίκτες και διαιτητές ή οι ποδοσφαιριστές μεταξύ τους.

Το G-Weekend συγκέντρωσε ορισμένες ενδεικτικές φωτογραφίες της πρεμιέρας. Φωτογραφίες που αποτυπώνουν μία διαφορετική πραγματικότητα. Έτσι και αλλιώς μιλάμε για ποδόσφαιρο χωρίς φιλάθλους, που όπως και να έχει είναι αισθητά αλλιώτικο.

 

Τελευταία Νέα