Ολυμπιακός: Ελ Αραμπί και Βαλμπουενά «πέτυχαν» 42 από τα 54 γκολ πρωταθλήματος!

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Ελ Αραμπί και Βαλμπουενά «πέτυχαν» 42 από τα 54 γκολ πρωταθλήματος!

bet365

Ο Γάλλος βιρτουόζος μεσοεπιθετικός και ο διεθνής φορ έχουν μαζί φέτος 42 γκολ στο πρωτάθλημα και την πλέον καθοριστική συμβολή στον Ολυμπιακό!

Είναι πραγματικά εντυπωσιακό το ποσοστό επίδρασης των Βαλμπουενά και Ελ Αραμπί στο δημιουργικό και επιθετικό κομμάτι του Ολυμπιακού στο φετινό πρωτάθλημα. Ο Βαλμπουενά από την μία που έχει 12 ασίστ σε 20 αγώνες αλλά και 6 γκολ. Στο σύνολο δηλαδή 18 γκολ για τους Πειραιώτες και ενώ έχει συνεργαστεί εξαιρετικά με Ελ Αραμπί σε φάσεις για γκολ όπως με ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό.

Ο Ελ Αραμπί από την άλλη έχει 18 γκολ σε 26 αγώνες αλλά και 6 ασίστ. Συνολικά δηλαδή στα 24 τέρματα. Και οι δύο μαζί έχουν δηλαδή 42 γκολ στο σύνολο. Έχουν εμπλοκή ή συμμετοχή εάν θέλετε δηλαδή σε τόσες περιπτώσεις τερμάτων. Το φοβερό είναι πως ο Ολυμπιακός φέτος σε όλη την χρονιά έχει βάλει 54 γκολ και έχει δεχθεί 9. Από αυτά τα 54 τέρματα λοιπόν τα 42 είναι από τον Γάλλο και τον Γαλλομαροκινό μαζί. Ο Βαλμπουενά έχει τροφοδοτήσει για γκολ τον Ελ Αραμπί με Βόλο, Άρη, Παναθηναϊκό, Λαμία, Ξάνθη και ΠΑΟΚ.

Δύο από τις πιο καλές και πετυχημένες μεταγραφές ever για τους Πειραιώτες που μετά τη νίκη στην Τούμπα έφτασαν στους 69 βαθμούς σε 27 αναμετρήσεις. Φοβερό ως στατιστικό είναι και το 54-9. Δηλαδή πως ο φετινός Ολυμπιακός έχει δεχθεί μόνο 9 γκολ στην Λίγκα, παρουσιάζοντας μία εξαιρετική εικόνα στα μετόπισθεν, που εκτός από τα μπακ του οφείλεται και στον Σα.

ΟΙ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ:

Βαλμπουενά: σε 20 αγώνες έχει 12 ασίστ, 6 γκολ, 206 πάσες και 47 φάουλ υπέρ

Ελ Αραμπί: σε 26 αγώνες έχει 6 ασίστ, 18 γκολ, 102 πάσες και 24 φάουλ υπέρ

- Δείτε πιο κάτω δύο χαρακτηριστικά γκολ με συνεργασίες Βαλμπουενά - Ελ Αραμπί.

 

Τελευταία Νέα