Η μπασκετοκούβεντα έγινε σκίτσο και ο δημιουργός μίλησε για την έμπνευσή του (pics)

Η μπασκετοκούβεντα έγινε σκίτσο και ο δημιουργός μίλησε για την έμπνευσή του (pics)

bet365

O «LuckyWhisper» μίλησε στο Gazzetta Weekend Journal για το σκίτσο της μπασκετοκουβέντας και πολλά ακόμη σχετικά με το χόμπι του.

Βασικό μέρος της δουλειάς μας εδώ στο gazzetta.gr είναι η ενημέρωση, ωστόσο υπάρχουν φορές που καταφέρνουμε κάτι πολύ περισσότερο.

Η αγαπημένη μπασκετοκουβέντα έγινε πηγή έμπνευσης για έναν σκιτσογράφο.

Ο «LuckyWhisper» σχεδίασε τους πρωταγωνιστές Βασίλη Σκουντή, Βασίλη Παπανδρέου, Νίκο Παπαδογιάννη, Αντώνη Καλκαβούρα, Γιώργο Κούβαρη και Κωνσταντίνο Μελάγιες και η αλήθεια πως τους έκανε ίδιους.

Ο 38άχρονος σκιτσογράφος μίλησε στο gazzetta.gr...

Πώς κόλλησες το μικρόβιο της ζωγραφικής;

«Eίμαι 38 ετών και ζωγραφίζω από τα 18 μου περίπου. Βασικά από όταν θυμάμαι τον εαυτό μου είχα λόξα με την ζωγραφική. Στο σπίτι καθόμασταν ώρες ατέλειωτες με τον μεγάλο μου αδερφό και ζωγραφίζαμε.

Δεν είχαμε μπούσουλα. Πηγή έμπνευσης αποτελούσε ότι βλέπαμε και ας άρεσε. Αθλητικά, φύση, πολιτική. Διάφορα

Είχα το κλασικό δωμάτιο με ακουαρέλα κ μολύβια παντού. Οι γονείς μας δούλευαν συνέχεια, ήμασταν πολλές ώρες μόνοι με τον αδερφό μου κ γεμίζαμε τη μέρα μας ζωγραφίζοντας».

Και γιατί δεν το έκανες επάγγελμα;

«Εντάξει σαν χόμπι ξεκίνησα και έτσι μου αρέσει περισσότερο. Δεν έχω ασχοληθεί επαγγελματικά, αλλά εξυπηρετώ πάντα φίλους κ γνωστούς που μου ζητάνε σκίτσα, επαγγελματικές κάρτες, προσκλητήρια, μπλουζάκια, πίνακες για τα παιδάκια τους κλπ. Τα τελευταία χρόνια ζωγραφίζω αποκλειστικά σε κινητά, χρησιμοποιώντας μόνο τα δάχτυλα μου κ καθόλου γραφίδες στο πρόγραμμα AUTODESK Sketchbook pro. Με περιορίζει η ανάλυση κ το βάθος, αλλά είναι ιδιαίτερος τρόπος κ δε θέλω να τον αποχωριστώ».

Όταν ήσουν μικρός πως σου ήρθε κι ασχολήθηκες με την ζωγραφική και όχι με κάτι άλλο;

Πρότυπο μου είναι ο αδερφός μου, ο οποίος είναι «global« ταλέντο στο σχέδιο και ασχολείται επαγγελματικά αρκετά χρόνια. Είναι μεγαλύτερος στην ηλικία και ξέρεις πολλές φορές ο μικρότερος αδερφός έχει πρότυπο τον μεγαλύτερο.

Πες μας τι φλασιά έφαγες και κάθισες να σκιτσάρεις την μπασκετοκουβέντα;

Είμαι καθημερινός αναγνώστης του gazzetta.gr. Με αυτό ξεκινάει και τελειώνει μια σωστή μέρα της ζωής μου. Επίσης είμαι οπαδός της αξιοπιστίας κ μεγάλος θαυμαστής του Μελαγιες καθώς είμαι μπάσκετόφίλος κ Ολυμπιακός.

Έτσι ήρθε κ το συγκεκριμένο σκίτσο, για να τιμήσω όλες τις ώρες που μας κάνετε παρέα με τη μπάσκετοκουβέντα, μας φτιάχνετε τη διάθεση και μας βγάζετε από τη μιζέρια των λοιπών μη αθλητικών ειδήσεων.

Είχα κολλήσει από καιρό να σχεδιάσω τα παιδιά στο gazzetta.gr, αλλά δεν ήξερα που να τους τοποθετήσω. Κουβέντα στη κουβέντα με τους φίλους, πέταξε ο Στέφανος την ιδέα με την τάξη και αυτό ήταν!

Άρα παθιασμένος με τον Ολυμπιακό και την ζωγραφική...

Και την γυναίκα μου φίλε!. Είμαι πολύ ερωτευμένος μαζί της. Είμαστε δέκα χρόνια μαζί και ακόμη και τώρα, την παίρνω αγκαλιά και σταματάει ο χρόνος.

Μπορείτε να κάνετε follow τον «LuckyWhisper» στο Instagram και στο Facebook.

 

Τελευταία Νέα