Ντιέγκο Μαραντόνα: Η ζωή του... Θεού σε 10 ερωτήσεις! (Quiz)

Ντιέγκο Μαραντόνα: Η ζωή του... Θεού σε 10 ερωτήσεις! (Quiz)

bet365

Η ζωή του... Θεού σε ένα κουίζ. Μπάλα, εκκλησίες, λατρεία, γυναίκες, όλα αυτά σε δέκα ερωτήσεις! Ξέρεις καλά τον Ντιέγκο Μαραντόνα; Απόδειξη!

Ενα video για τον... Θεό είναι πάντα απολαυστικό! Ναι, αυτή η υπέρτατη οντότητα, το υπερφυσικό όν, ο Δημιουργός του... ποδοσφαιρικού Κόσμου, όπως οι περισσότεροι τον γουστάρουν. Ο Θεός, ο φορέας προσωποσύνης, η παναιτία και ο πανσκοπός. Η πίστη σε αυτόν απορρίπτει το ενδεχόμενο το ποδοσόφαιρο να έχει άλλον Θεό!

Βασικό γνώρισμα του αρχαίου κόσμου υπήρξε η λατρεία ζώντων ή νεκρών ανθρώπων, ως θεών. Πως λοιπόν να μη... λατρευτεί ο Θεός της μπάλας! Φανατικοί θαυμαστές του δημιούργησαν το 1998 τη λεγόμενη «Εκκλησία του Μαραντόνα» (Iglesia Maradoniana) κτίζοντάς του και ναό στην πόλη Ροσάριο της Αργεντινής, αφιερωμένο σ᾽ αυτόν. Οι πιστοί είναι εκατομμύρια και η λαχτάρα τους να βλέπουν και να ξαναβλέπουν τα... θαύματά του.

Στην αρχαιότητα οι περισσότεροι θεοί εμφάνιζαν ανθρωπομορφικό χαρακτήρα, κίνητρα και συμπεριφορά. Ο άνθρωπος Ντιέγκο ο οποίος πάντα θα έβρισκε σανίδα σωτηρίας στην οικογένειά του κάθε φορά που θα είχε μπελάδες, αλλά και ο σούπερ σταρ Μαραντόνα ο οποίος θα γινόταν ο σπουδαιότερος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών. Η μάχη αυτή των δύο προσωπικοτήτων ήταν ατέρμονη καθόλα την διάρκεια της πορείας του Αργεντινού σταρ και κανείς δεν μπορούσε να καταλάβει πότε ξεκινούσε ο Ντιέγκο και πότε ο Μαραντόνα. Γι αυτό και στις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής του ο Μαραντόνα θα στρεφόταν στα ναρκωτικά για να απαλύνει τον πόνο του Ντιέγκο και να επιστρέψει ξανά στην παντοδυναμία του Μαραντόνα.

Ενα κουίζ δέκα ερωτήσεων μας βοηθά να έρθουμε πιο κοντά στον... Θεό της μπάλας!

 

Τελευταία Νέα