«Κάνε τον κόσμο ένα καλύτερο μέρος»! (gTV)

Κάτια Πετροπούλου
«Κάνε τον κόσμο ένα καλύτερο μέρος»! (gTV)

bet365

Ο Μπουράκ Σοϊλού, ο Τούρκος Spider-Man, μιλάει στην κάμερα του G-Weekend για την δράση του στην Αττάλεια και τις αντιδράσεις του κόσμου, όταν τον βλέπουν.

Πώς θα αντιδρούσατε αν βλέπατε μπροστά σας έναν σούπερ - ήρωα;

Θα κοιτούσατε περίεργα, θα απομακρυνόσασταν ή θα βγάζατε μια selfie; (σίγουρα το τελευταίο!)

Στην διάρκεια της καραντίνας αρκετοί ανά τον κόσμο ήταν αυτοί που επέλεξαν να βάλουν την στολή τους, για να δώσουν λίγο χρώμα στην... μαυρίλα του κορονοϊού, και να βοηθήσουν τους συνανθρώπους τους, είτε εξυπηρετώντας τους, είτε απλώς βάζοντας ένα χαμόγελο στο πρόσωπό τους.

Ο Μπουράκ Σοϊλού, από την Αττάλεια της Τουρκίας, έβαλε την στολή του Spider-Man, και βοήθησε τους ηλικιωμένους, που λόγω της εξάπλωσης της νόσου Covid-19, δεν μπορούσαν να βγουν από το σπίτι τους.

Πήγαινε καθημερινά για τα ψώνια τους, βοηθούσε άπορες οικογένειες, ενώ όσο το επέτρεπαν οι συνθήκες, επισκεπτόταν και σχολεία, για να μιλήσει στα παιδιά.

Το G-Weekend επικοινώνησε μαζί του και ο ίδιος μίλησε για την όλη εμπειρία, δείχνοντας σε όλους με μια απλή κίνηση, πως ο κόσμος μπορεί να γίνει ένα καλύτερο μέρος!

Συνέντευξη: Κάτια Πετροπούλου
Μοντάζ: Παύλος Σφενδυλάκης
Photo Credit: Μαριλίζα Κοντογεώργου

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

NEWS FEED