Lucid, το νέο βίντεο από τους 1000mods

Δημήτρης Τομαράς
Lucid, το νέο βίντεο από τους 1000mods

bet365

Οι 1000mods έδωσαν στην δημοσιότητα το video του Lucid, εναρκτήριου τραγουδιού της νέας δισκογραφικής τους δουλειάς, του Youth of Dissent, που κυκλοφόρησε στις 24 Απριλίου.

Την παραγωγή του album θυμίζουμε ότι επιμελήθηκε ο Θρύλος Matt Bayles, γνωστός από τις δουλειές του με τους Isis, Mastodon, Soundgarden, Pearl Jam και Botch, ενώ οι ηχογραφήσεις πραγματοποιήθηκαν στα Litho Studio (ιδιοκτησίας του θρύλου Stone Gossard, ιδρυτικού μέλους των Pearl Jam, Temple of the Dog, Mother Love Bone και Green River) και London Bridge Studio (εκεί που ηχογραφήθηκαν το Ten των Pearl Jam, μεγάλο μέρος της δισκογραφίας των Alice in Chains και το θρυλικό ντεμπούτο των Soundgarden, μεταξύ πολλών άλλων).

Στην ανάρτησή της στο Facebook η μπάντα γράφει για το τραγούδι: «Το Lucid μιλάει για εκείνα τα όνειρα από τα οποία δεν μπορείς να ξυπνήσεις. Αυτές τις μέρες που η πραγματικότητα είναι λίγο σκληρή, το όνειρό μας παραμένει ένα και μόνο: Να ανέβουμε στο van μας και να ταξιδέψουμε πάλι σε όλο τον κόσμο, για να μοιραστούμε την μουσική μας με παλιούς και νέους φίλους, δημιουργώντας αξέχαστες αναμνήσεις για όλους μας».

 

Τελευταία Νέα