Μαγειρεύουμε, δοκιμάζουμε και παρουσιάζουμε συνταγές του Άκη! (pics)

Κάτια Πετροπούλου
Μαγειρεύουμε, δοκιμάζουμε και παρουσιάζουμε συνταγές του Άκη! (pics)

bet365

Το G-Weekend με την «Master Chef του» Kάτια Πετροπούλου, έφτιαξε γλυκές κι αλμυρές συνταγές του Άκη Πετρετζίκη κι ιδού τα αποτελέσματα!

Στη διάρκεια της καραντίνας, όλοι - και μην το αρνηθείτε - έχουμε βγάλει τον... σεφ που κρύβαμε μέσα μας!

Κάτι το MasterChef που βλέπουμε Δευτέρα - Τρίτη - Τετάρτη, κάτι τα live πρωί - βράδυ του Άκη Πετρετζίκη σε facebook - instagram κι οι εκπομπές του καθημερινά στον Alpha, ε, δεν ήθελε και πολύ!

Τα φυλλάδια των delivery μπήκαν στο συρτάρι κι αφού η νέα πραγματικότητα μας το επιτρέπει περισσότερο τώρα, μπαίνουμε στην κουζίνα πιο συχνά!

Μεγάλοι - μικροί δοκιμάζουν τις ικανότητές τους κι η αλήθεια είναι πως με την καθοδήγηση του Άκη, όλα τα βήματα γίνονται πολύ απλά και κατανοητά, ακόμα και για εκείνον που δεν έχει ασχοληθεί ποτέ με το μαγείρεμα.

Εξοπλιστήκαμε, λοιπόν, κι εμείς με απαραίτητα εργαλεία και καλή διάθεση και δοκιμάσαμε 9 συνταγές του Άκη.

Μπισκότα Κανέλας

Η αδυναμία στην κανέλα και στα συγκεκριμένα μπισκότα είναι μεγάλη! Φαντάζεστε, λοιπόν, χαρά, τώρα που μάθαμε να τα κάνουμε μόνοι μας! Η μυρωδιά που γέμισε στο σπίτι απλά δεν υπάρχει! Πανεύκολη συνταγή κι όλα έτοιμα μέσα σε μισή ώρα. Πάνε τέλεια, αν τα βουτήξεις σε ένα ποτήρι γάλα!

Δες τη συνταγή εδώ

Τυρόπιτα

Η συνταγή που ανέβηκε στο TOP5 των αγαπημένων και σίγουρα ανά δεύτερη εβδομάδα τουλάχιστον θα υπάρχει μέσα στο σπίτι! Πάντα υπήρχε το παράπονο που κάθε προσπάθεια για μια ωραία τυρόπιτα πήγαινε στράφι, αλλά τέλος πια τα... βάσανα! Μεγάλη προσοχή μόνο στο μέγεθος του ταψιού και τη γέμιση, γιατί μπορεί να «ξεχειλίσει»! Εμείς, την «πατήσαμε», αλλά και πάλι δεν αφήσαμε... ψίχουλο!

Δες την συνταγή εδώ

Κοτόπουλο α λα κρεμ με μακαρόνια

Ό,τι υπήρχε σε α λα κρεμ δεν πετύχαινε ποτέ... Όχι πια! Τέτοιο κοτόπουλο α λα κρεμ δεν έχετε ξαναφάει! Τόσο τρομερό, που την κάναμε την γουρουνιά και φάγαμε δύο πιάτα!

Δες τη συνταγή εδώ

Κλαμπ σάντουιτς με κοτόπουλο

Τέτοιο κοτόπουλο απλά δεν υπάρχει! Τόσο τρυφερό, γευστικό και... σέξι (που θα έλεγε κι ο Άκης), που δεν μπορεί να τού αντισταθεί κανείς! Τέρμα πια τα... γρήγορα κλαμπ σάντουιτς απ' έξω. Μόλις δοκιμάσεις αυτό το γευστικό, πεντανόστιμο - και σίγουρα πιο υγιεινό - κλαμπ κοτόπουλο, θα ξεχάσεις όλα τα άλλα. Φυσικά οι κέτσαπ, μαγιονέζα, μουστάρδα δεν κόβονται!

Δες τη συνταγή εδώ

Κολοκυθοκεφτέδες

Αυτό το ορεκτικό δεν λείπει ποτέ από τις εξόδους σε ταβέρνα. Μάλιστα, είναι... απαίτηση να το έχει το μαγαζί. Αφού δεν μπορούμε να βγούμε έξω, να φάμε τον κολοκυθοκεφτέ μας και να πιούμε το κρασάκι μας, ιδού! Τα κάναμε όλα σπίτι.

Δες τη συνταγή εδώ

Πασχαλινά κουλουράκια και healthy pancakes

Το Πάσχα τα κουλουράκια δεν λείπουν από κανένα σπίτι, ενώ φέρνουν πιο κοντά την οικογένεια κατά την δημιουργία τους. Επίσης, αντί για τα κλασικά pancakes, είπαμε να δοκιμάσουμε την πιο υγιεινή εκδοχή τους. Όμως, η σοκολάτα απλά δεν γίνεται να λείπει!

Μπριζόλες και κοτόπουλο λεμονάτα στο φούρνο

Δοκιμάσαμε και τις μπριζόλες, αλλά και το κοτόπουλο στο φούρνο, λεμονάτα και με πατατούλες. Φωτογραφίες, όμως, δεν προλάβαμε να τραβήξουμε, γιατί τα φάγαμε αμέσως!

 

Τελευταία Νέα