Ντάλλα: «Η ομορφιά ανοίγει πόρτες αλλά οι επιδόσεις μετρούν»

Ντάλλα: «Η ομορφιά ανοίγει πόρτες αλλά οι επιδόσεις μετρούν»

bet365

Η κολυμβήτρια του Ολυμπιακού, Όλγα Ντάλλα παρουσιάζει τη ζωή της στο G-Weekend.

Με πατέρα από την Ελλάδα και μητέρα από την Γερμανία η Όλγα Ντάλλα είναι μια κοπέλα που "μαγνητίζει" τα βλέμματα σε κάθε της εμφάνιση.

Ξεπερνάει το 1,80 στο ύψος, είναι πρωταθλήτρια κολύμβησης και σίγουρα εάν διεξάγονταν καλλιστεία στην πισίνα θα κέρδιζε τον τίτλο!

Η Όλγα Ντάλλα, η οποία από το καλοκαίρι του 2019, πήρε μεταγραφή στον Ολυμπιακό, τον οποίο υποστηρίζει από μικρή μαζί και με την Μπάγερν Μονάχου, λόγω της μητέρας της, μίλησε στο G-Weekend για τη ζωή της.

Ξεκίνησε να κολυμπάει στα 4 της χρόνια λόγω του αδελφού της που είχε ξεκινήσει νωρίτερα. «Κολυμπάω από πολύ μικρή. Ο πρωταθλητισμός προέκυψε αργότερα λόγω των επιτυχιών και είχα όρεξη να πετύχω πιο πολλά. Στο γυμνάσιο έπαιζα και βόλεϊ αλλά με κέρδισε η κολύμβηση», μας λέει η όμορφη Όλγα.

Η μητέρα της έχει καταγωγή από το Μόναχο αλλά η ίδια δεν θα ήθελε να μείνει στην Γερμανία. Λατρεύει την Ελλάδα και δεν την αλλάζει με τίποτα: «Δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου να ζει στο εξωτερικό. Προτιμώ τον ελληνικό τρόπο ζωής και έχω προσαρμοστεί στα κάποια αρνητικά αλλά και στα πολλά θετικά του».

Η Όλγα είναι το αποτέλεσμα της ένωσης της... Γερμανίας με την Ελλάδα και μας αποκαλύπτει ποια στοιχεία στον χαρακτήρα της είναι της μητέρας της: «Η μητέρα μου έχει έντιμο και ευθύ χαρακτήρα που θεωρώ ότι έχω αφομιώσει σε μεγάλο βαθμό. Η πίστη της στην σημασία της προσπάθειας για την επίτευξη ενός στόχου και η αναγκαιότητα της ύπαρξης της ευγενούς άμιλλας αποτελούν για μένα οδηγό στη ζωή μου».

Η κουβέντα μας πηγαίνει στην ομορφιά της και εάν η ωραία της εμφάνιση την έχει βοηθήσει στη ζωη της. «Η ομορφιά μπορεί να σε κάνει ευρύτερα αποδεκτή.

Σου ανοίγει κάποιες πόρτες αλλά τελικά κατά την γνώμη μου, οι επιδόσεις είναι αυτές που μετρούν στον αθλητισμό», σημειώνει η 20χρόνη κολυμβήτρια και μας λύνει την απορία εάν θα ακολουθούσε καριέρα μοντέλου:

«Πιστεύω ότι δεν συνδυάζεται εύκολα ο πρωταθλητισμός με τον χώρο του μόντελινγκ. Τόσο το ένα όσο και το άλλο απαιτεί χρόνο και συγκέντρωση στο στόχο. Έτσι μοιραία κάποιο απο τα δυο θα πρέπει να έρθει δεύτερο ως επιλογή. Η δικιά μου επιλογή είναι ο πρωταθλητισμός και από εκεί και πέρα εάν προκύψει κάτι άλλο το συζητώ».

Η Όλγα που έχει σημαντικές επιτυχίες σε πανελλήνιο και διεθνές επίπεδο στα αγωνίσματα του υπτίου είναι θαυμάστρια του Μάικλ Φελπς ενώ έχει ως πρότυπο «όλους τους κορυφαίους Έλληνες κολυμβητές, οι οποίοι, παρόλο που δεν έχουν τις ιδανικές συνθήκες προπόνησης, μπορούν και είναι ανταγωνιστικοί σε παγκόσμιο επίπεδο».

Είναι στο 3ο έτος των σπουδών της στην Γυμναστική Ακαδημία και εάν της ρωτήσεις για το μεγάλο της όνειρο θα σου απαντήσει αφοπλιστικά: «Δεν θα το περιέγραφα ως μεγάλο όνειρο μου αλλά ως αρχή της ζωής μου, την ανάγκη να δω τις προσπάθειες μου να καρποφορούν, τους κόπους μου να δικαιώνονται και τους ανθρώπους που με πιστεύουν να νιώθουν περήφανοι για εμένα».

Δεν θεωρεί ότι υπάρχει διαχωρισμός μεταξύ ανδρών και γυναικών στον αθλητισμό και τονίζει: « Δεν τίθεται θέμα διαχωρισμού ανδρών και γυναικών στον αθλητισμό. Να το πω λίγο ωμά. Οποίος δουλεύει σκληρά, καταφέρνει να αναδειχθεί».

Όσο αφορά την επιλογή της να συνεχίσει την καριέρα της στον Ολυμπιακό σημειώνει: «Πάντα υποστήριζα τον Ολυμπιακό και είμαι ευτυχισμένη που με επέλεξαν να γίνω μέλος του».T

A post shared by Olga Ntalla (@olga_ntalla) on

Let the #tbs start#wheninios

A post shared by Olga Ntalla (@olga_ntalla) on

Swim your worries away #waiting#for#summer

A post shared by Olga Ntalla (@olga_ntalla) on

#photography #nature #tattoo #tattoolovers

A post shared by Olga Ntalla (@olga_ntalla) on

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα