Καθαρά Δευτέρα: Για να μην χρυσοπληρώνετε την λαγάνα κι άλλα «σαρακοστιανά»! (vids)

Gazzetta team
Καθαρά Δευτέρα: Για να μην χρυσοπληρώνετε την λαγάνα κι άλλα «σαρακοστιανά»! (vids)

bet365

Το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας έφτασε και όπως κάθε χρόνο ο προβληματισμός είναι το τι θα έχει το «σαρακοστιανό τραπέζι», αλλά παράλληλα χωρίς το κόστος να... εκτοξευθεί!

Η Καθαρά Δευτέρα είναι ημέρα νηστείας για τους περισσότερους και αυτά τα εδέσματα είναι που κυριαρχούν πάνω στο τραπέζι. Είτε αποφασίσετε να απολαύσετε τις ώρες της αργίας στο σπίτι σας, είτε διαλέξετε κάποια ταβέρνα ή εστιατόριο με την παρέα σας! Όπως κι αν έχει οι επιλογές που έχετε, κάτι που ισχύει φυσικά κάθε χρόνο, είναι συγκεκριμένες.

Η λαγάνα, ο ταραμάς σε κάθε εκδοχή του (είτε ως αλοιφή, είτε σε ταραμοκεφτέδες), ο χαλβάς, το χταποδάκι έχουν την τιμητική τους. Μαζί με την τιμητική τους όμως έχουν και τις... τσιμπημένες τιμές τους. Ένεκα της ημέρας.

Το Gazzetta Weekend Journal σκέφτεται και την τσέπη σας, όπως φυσικά την ποιότητα και την γεύση. Έτσι πάντα σε συνεργασία με το www.akispetretzikis.com σας προτείνουμε για το εορταστικό τραπέζι της Καθαράς Δευτέρας, εκλεκτές συνταγές του Άκη Πετρετζίκη για να απολαύσετε αλλά και να μην... πονέσετε οικονομικά! Καλή Σαρακοστή!

ΧΑΛΒΑΣ ΣΙΜΙΓΔΑΛΕΝΙΟΣ

ΛΑΓΑΝΑ

ΧΤΑΠΟΔΙ ΨΗΤΟ

ΤΑΡΑΜΟΣΑΛΑΤΑ

 

Τελευταία Νέα