Άρης Vs ΠΑΟΚ: Eυχές για το 2020 πριν από την σέντρα (pics & vid)

Σταύρος Σουντουλίδης
Άρης Vs ΠΑΟΚ: Eυχές για το 2020 πριν από την σέντρα (pics & vid)

bet365

Σε λίγες ώρες θα βρεθούν αντιμέτωποι στο χορτάρι του «Κλ. Βικελίδης», όμως νωρίτερα οι παίκτες των δύο μονομάχων της Θεσσαλονίκης φρόντισαν και μας στέλνουν ευχές στις μητρικές τους γλώσσες για το Νέο Έτος.

Οι αναμετρήσεις Άρη και ΠΑΟΚ έχουν τη δική τους ιστορία, αλησμόνητες στιγμές, όμορφες και άσχημες. Με νικητές και ηττημένους. Άλλωστε όλα αυτά τα χρόνια η αιώνια κόντρα τους αποτελεί σημείο αναφοράς για ολόκληρη την πόλη.

Στην περίπτωση αυτών των δύο ομάδων, οι ποδοσφαιρικοί κανόνες πάνε περίπατο. Η αγωνιστική ποιότητα μπορεί να παίζει κυρίαρχο ρόλο, οι «ασπρόμαυροι» να καυχιούνται για τις επιτυχίες των τελευταίων ετών, αλλά από την άλλη οι «κιτρινόμαυροι» υπερηφανεύονται ότι στα χρόνια της απόλυτης κυριαρχίας των αντιπάλων τους δεν έχουν χάσει από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα!

Η μεταξύ τους αντιπαλότητα ζει και βασιλεύει, σε πολλές περιπτώσεις αγριεύει και ξεφεύγει, με ουκ ολίγα παραδείγματα το τελευταίο διάστημα, ωστόσο οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων δεν έχουν τίποτα να χωρίσουν, μη σας πούμε ότι οι περισσότεροι δεν ξέρουν τι πραγματικά πρεσβεύει το «clasico» της Θεσσαλονίκης.

Το «Scissor» του Σίμου Ματσαρίδη στην Άνω Τούμπα της Θεσσαλονίκης το γνωρίσαμε πέρσι όταν επιμελήθηκε το κούρεμα των «ασπρόμαυρων» πρωταθλητών, αυτή τη φορά όμως η συνύπαρξη ποδοσφαιριστών του Άρη και του ΠΑΟΚ στο ίδιο κομμωτήριο ήταν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να μας δώσουν τις ευχές τους για το Νέο Έτος, λίγες ώρες πριν βρεθούν αντιμέτωποι στο αγωνιστικό χώρο του «Κλεάνθης Βικελίδης στο 205ο ντέρμπι από τα μέσα της δεκαετίας του ’20 μέχρι και σήμερα.

Ευχές στα ελληνικά και στις μητρικές γλώσσες των ποδοσφαιριστών. Από τη μία πλευρά οι κιτρινόμαυροι παίζουν μπάλα και στέλνουν τις ευχές τους στα ελληνικά με τον Γιώργο Δεληζήση, τον Δημήτρη Διαμαντόπουλο μαζί με τον γιο του, στα γαλλικά με τον Αμπού Μπα και τον Λίντσεϊ Ροζ,, στα ισπανικά με τον Αργεντίνο Ντάνιελ Μαντσίνι και στα σουηδικά με τον Ντάνιελ Σούντγκρεν.

Οι ασπρόμαυροι πρωταγωνιστούν με την «made in Brazil» παροικία της Τούμπας, Μαουρίσιο, Λέο Μάτος, Ντάγκλας Αουγκούστο, Ροντρίγκο Σοάρες, τον Ίνγκι Ίνγκασον, τον Φερνάντο Βαρέλα, τον Ομάρ Ελ Καντουρί, τον Άντερσον Εσίτι και τον Κάρολ Σφιντέρσκι, ενώ και ο Πορτογάλος προπονητής του «Δικεφάλου», Αμπέλ Φερέιρα, μας στέλνει τις ευχές του.

 

Τελευταία Νέα