Βασιλόπιτα του Πετρετζίκη: Βρείτε το... φλουρί της γεύσης! (vids)

Gazzetta team
Βασιλόπιτα του Πετρετζίκη: Βρείτε το... φλουρί της γεύσης! (vids)

bet365

Tα Χριστούγεννα πέρασαν, αλλά η λάμψη των εορτών συνεχίζεται με το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς, αλλά φυσικά και την κοπή της παραδοσιακής Βασιλόπιτας! Το G-Weekend σας προσφέρει τις πιο γευστικές συνταγές για την πρώτη μέρα του 2020.

Είτε μερικά λεπτά μετά την είσοδο του νέου χρόνου, είτε μετά το μεσημεριανό γεύμα της Πρωτοχρονιάς η Βασιλόπιτα έχει την τιμήτική της. Βέβαια σε γραφεία, εταιρίες, ομάδες, συλλόγους κλπ η διαδικασία της κοπής τραβάει «εβδομάδες και μήνες». Όπως κι αν έχει μικροί και μεγάλοι στήνονται γύρω από το τραπέζι, περιμένουν με αγωνία το κομμάτι τους και εύχονται να τους... πέσει το φλουρί για να πάει καλά η χρονιά. Για το γούρι.

Το ίδιο φυσικά θα συμβεί και στην αρχή της νέας δεκαετίας, αφού πλέον λίγα 24ωρα έμειναν έτσι ώστε να εισβάλει δυναμικά στην καθημερινότητά μας και το 2020! Το Gazzetta Weekend Journal σε συνεργασία με το www.akispetretzikis.com προτείνουν τρεις διαφορετικές, αλλά εξίσου γευστικές Βασιλόπιτες προκειμένου να φτιάξετε αυτή της αρεσκείας σας! Εμείς βάζουμε την συνταγή, εσείς το κέφι, την αγάπη και φυσικά μην ξεχάσετε το φλουρί.

Καλή χρονιά...

BAΣΙΛΟΠΙΤΑ ΚΕΙΚ

ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΤΣΟΥΡΕΚΙ

ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΓΕΜΙΣΤΗ

 

Τελευταία Νέα