Super League 1: Η πεντάδα των αποτελεσματικών επιθετικών! (pics)

Δημήτρης Τομαράς
Super League 1: Η πεντάδα των αποτελεσματικών επιθετικών! (pics)

bet365

Μετά το πέρας των 16 αγωνιστικών στην φετινή Super League 1 υπάρχει μία πεντάδα παικτών με το καλύτερο ποσοστό αναλογίας στα γκολ με τελικές!

Τα γκολ ανά τελικές είναι μία από τις πλέον βασικές στατιστικές κατηγορίες της Super League 1 και όμως ο παίκτης που είναι πρώτος σε αυτήν δεν είναι καν στους πρώτους σκόρερ του πρωταθλήματος. Ο ερυθρόλευκος Γιώργος Μασούρας με 3.2 έχει αφήσει 2ο τον Σφιντέρσκι με 3.6, 3ο τον συμπαίκτη του Ελ Αραμπί με 3.7, 4ο τον Βέλλιο με 3.8 και 5ο τον Μπαράλες με τον ίδιο αριθμό με τον φορ του Ατρόμητου.

Ο Μασούρας φέτος έχει σκοράρει 5 φορές μετά από 16 τελικές. Ο Σφιντέρσκι που είναι στους καλύτερους σκόρερ της κατηγορίας έχει 8 γκολ σε 29 τελικές. Ο Νο1 κανονιέρης της Λίγκας έως τώρα Ελ Αραμπί μετράει 9 γκολ με 33 τελικές. Ο Βέλλιος από τον Ατρόμητο έχει φέτος 6 γκολ σε 23 τελικές. Τέλος ο Μπαράλες του Αστέρα έχει 5 γκολ με 19 τελικές. Τέλος σχετικά με την πρώτη πεντάδα των σκόρερ εκεί υπάρχουν και ο Ολιβεϊρα της ΑΕΚ 8 και ο Μανούσος του Ατρόμητου με 7 και ο Αραμπούλι του Πανιωνίου με 6 γκολ. Ο Ολιβεϊρα έχει βάλει τα γκολ του με 34 τελικές, ο Αραμπούλι με 23 και ο Μανούσος με 32.

- Οι κάρτες στην Gallery είναι από το επίσημο site της Λίγκας.

 

Τελευταία Νέα