Μουσικό Top 20 με Casa De Papel κι άρωμα Χριστουγέννων! (vids & pics)

Δημήτρης Τομαράς
Μουσικό Top 20 με Casa De Papel κι άρωμα Χριστουγέννων! (vids & pics)

bet365

Το G-Weekend αναδεικνύει το τοπ 20 ξένων τραγουδιών όπως προκύπτει από το επίσημο IFPI Airplay Chart και αφορά στον Δεκέμβριο και την εβδομάδα πριν τα Χριστούγεννα.

Όπως μπορούμε να δούμε στο επίσημο IFPI Airplay Chart στο chart αυτό που αφορά μόνο στα ξένα κομμάτια το πρώτο είναι το single Senorita ενώ στο Νο13 είναι το single του Casa Del Papel. Μες στην 20άδα βρίσκουμε το Shallow της γνωστής ταινίας «Ένα αστέρι γεννιέται» με Lady Gaga και Μπράντλεϊ Κούπερ, που απέφερε Όσκαρ και τουλάχιστον δύο τραγούδια με έντονο... άρωμα Χριστουγέννων. Μπορείτε να ακούσετε πιο κάτω ορισμένα από τα τραγούδια αυτά και να δείτε στην Gallery το τοπ 20 που έχει να κάνει με το διάστημα 15 - 22 Δεκεμβρίου.

Το Airplay Chart συντάσεται από την υπηρεσία MediaInspector τον επίσημο και πιο μεγάλο φορέα στην Ελλάδα καταγραφής, παρουσίασης και ανάλυσης σε πραγματικό χρόνο (real time) του προγράμματος των ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών σταθμών Αττικής, Θεσσαλονίκης, περιφέρειας και Κύπρου, για λογαριασμό της Ενωσης Ελληνων Παραγωγών Ηχογραφημάτων (IFPI Greece), και ενημερώνεται εβδομαδιαία. Το «Official IFPI TOP 200 Airplay Chart powered by MediaInspector» είναι ο επίσημος δείκτης των ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών μεταδόσεων της Ελλάδας.

Όπως έχει γίνει γνωστό από την IFPI Greece πάντως μέχρι 31/12 θα έχουν γίνει γνωστά όλα τα τοπ τραγούδια του 2019. Και σε επίπεδο singles αλλά και σε άλμπουμ.

SENORITA: SHAWN MENDES & CAMILA CABELLO

ALL I WANT FOR CHRISTMAS IS YOU: MARIAH CAREY

PLAKALA (CRY): KAZKA

MY LIFE IS GOING ON (LA CASA DE PAPEL): CECILIA KRULL

DRIVING HOME FOR CHRISTMAS: CHRIS REA

SHALLOW: LADY GAGA & BRADLEY COOPER, A STAR IS BORN SOUNDTRACK

DON'T START NOW: DUA LIPA

I DON'T CARE: ED SHEERAN & JUSTIN BIEBER

 

Τελευταία Νέα