Οι πέντε ματσάρες που μας... καθήλωσαν την Boxing Day! (vids)

Δημήτρης Βέργος
Οι πέντε ματσάρες που μας... καθήλωσαν την Boxing Day! (vids)

bet365

Η ιερή μέρα στο Νησί έφτασε! Η παραδοσιακή Boxing Day των Άγγλων έφτασε και το Gazzetta Weekend Journal θυμάται πέντε από τα παιχνίδια που μας... καθήλωσαν στις 26 Δεκεμβρίου.

Premier League: Εκατοντάδες επιλογές και στοιχήματα για σκόρερ, κάρτες, κόρνερ και λεπτό πρώτου γκολ. |21+

Η ημερομηνία που κυκλώνει κάθε ποδοσφαιρόφιλος στην Αγγλία είναι αναμφισβήτητα η 26η Δεκεμβρίου. Κάθε σεζόν τη συγκεκριμένη ημέρα, την επόμενη των Χριστουγέννων, στο Νησί παίζεται ποδόσφαιρο σε όλα τα γήπεδα. Από την Κορνουάλη μέχρι το Νιούκαστλ και από το Λονδίνο μέχρι το Μάντσεστερ!

Από την Premier League μέχρι τις ερασιτεχνικές κατηγορίες του αγγλικού ποδοσφαίρου τα γήπεδα γεμίζουν. Οι φίλοι του ποδοσφαίρου μετά το χριστουγεννιάτικο τραπέζι σηκώνονται για να υποστηρίξουν από κοντά την αγαπημένη τους ομάδα, είτε αυτή παίζει εντός έδρας είτε πολλά χιλιόμετρα μακριά.

Η Boxing Day είναι μια... ιεροτελεστία στο Νησί, την οποία οι Άγγλοι τιμούν κάθε χρόνο με ευλάβεια. Τι θα δούμε στη φετινή Boxing Day; Ο... χορός στην Premier League θα ανοίξει νωρίς το μεσημέρι (14:30) στο υπερσύγχρονο Tottenham Hotspur Stadium με την Τότεναμ να υποδέχεται την Μπράιτον. Στη συνέχεια το πρόγραμμα περιλαμβάνει τα Μπόρνμουθ - Άρσεναλ, Άστον Βίλα - Νόριτς, Τσέλσι - Σαουθάμπτον, Κρίσταλ Πάλας - Γουέστ Χαμ, Έβερτον - Μπέρνλι και Σέφιλντ Γιουνάιτεντ - Γουότφορντ στο... κυρίως πιάτο των 17:00.

Στη συνέχεια η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φιλοξενεί τη Νιούκαστλ (19:30) και το βράδυ η Λίβερπουλ δοκιμάζεται στην έδρα της Λέστερ (22:00). Το πρόγραμμα της Boxing Day ολοκληρώνεται την επομένη στις 27/12 με τη Μάντσεστερ Σίτι να κοντράρεται εκτός έδρας με τη Γουλβς.

Τα ματς της Boxing Day αναμένονται και φέτος με τεράστια ανυπομονησία. Για να μπούμε στο... πνεύμα της ημέρας, στο Gazzetta Weekend Journal επιλέξαμε πέντε από τις ματσάρες που έχουν λάβει χώρα σε επίπεδο Premier League στις 26/12. Καθίστε αναπαυτικά στην καρέκλα του υπολογιστή σας και απολαύστε:

Τσέλσι - Αστον Βίλα 4-4 (2007)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Νιούκαστλ 4-3 (2012)

Τσάρλτον – Τσέλσι 4-2 (2003)

Κόβεντρι - Άρσεναλ 3-2 (1999)

Σέφιλντ Γουένσντεϊ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 3-3 (1992)

 

Τελευταία Νέα