Τέλειο μακιγιάζ για τις πιο λαμπερές νύχτες των εορτών!

Gazzetta team
Τέλειο μακιγιάζ για τις πιο λαμπερές νύχτες των εορτών!

bet365

Οι πιο λαμπερές ημέρες ή για την ακρίβεια νύχτες του χρόνου έφτασαν! Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά σημαίνει ρεβεγιόν. Σημαίνει ομορφιά και γοητεία. Το G-Weekend για άλλη μια χρονιά φροντίζει ώστε οι κυρίες που μας διαβάζουν να είναι όσο το δυνατό κομψότερες σε αυτά τα ξεχωριστά event!

To Gazzetta Weekend Journal ζήτησε την πολύτιμη βοήθεια της Make Up Artist, Μαρίας Καλληδονάκη, η οποία με προθυμία μας την έδωσε με την μορφή συμβουλών και tips! Δεν θέλει κόπο. Θέλει τρόπο, έτσι ώστε τις βραδιές των ρεβεγιόν να είστε κομψές, όμορφες, σέξι και λαμπερές! «Ο τρόπος που μακιγιάρουμε τον εαυτό μας, μας βοηθάει να συστηθούμε χωρίς λόγια» είναι κάτι που διάβασε η Μαρία, της άρεσε και φροντίζει να το... μεταφέρει και με τις οδηγίες της για το σωστό μακιγιάζ. Χωρίς υπερβολές αλλά γεμάτο κομψότητα και λάμψη!

Όλα τα βήματα για ένα σωστό μακιγιάζ

Έρχονται Χριστούγεννα και μαζί με αυτά ένα σωρό υποχρεώσεις που σίγουρα σου δημιουργούν επιπλέον άγχος, από αυτό που έτσι κι αλλιώς έχει μαζευτεί καθ' όλη την διάρκειας της χρονιάς που σε μερικά 24ωρα μας... αποχαιρετά! Λογαριασμοί, τέλη κυκλοφορίας, δώρα σε αγαπημένα πρόσωπα είναι μερικά από αυτά που κάνουν βαθιά βουτιά μέσα στο πορτοφόλι. Και κάπου εκεί έρχεται μια σκέψη που σε καθηλώνει: Και για τον εαυτό μου τι θα κάνω; Απλά θα μετράω χρήματα και θα πληρώνω λογαριασμούς; Όχι βέβαια.

Ειδικά οι κυρίες που στα ρεβεγιόν και στις πολλές λαμπερές ημέρες και νύχτες θέλουν να είναι ξεχωριστές, σαγηνευτικές, ιδιαίτερες. Με λίγα λόγια να αρέσουν! Θεμιτό... Απόλυτα. Το Gazzetta Weekend Journal θέλει οι κυρίες που το τιμούν με τα «κλικ» τους να είναι και λαμπερές και ξεχωριστές και σέξι! Οπότε κι αυτή την φορά τα tips είναι απαραίτητα για να είναι όπως πρέπει οι τελευταίες έντονες στιγμές του 2019!

1. Ξεκίνημα με την βάση του προσώπου και την δημιουργία ενός λείου και λαμπερού «καμβά» έτοιμου για μακιγιάζ. Απλώστε με ένα πινέλο το make up που ήδη έχετε, ταμπονάροντας προς τα μέσα. Αν το make up δεν είναι ιδιαίτερα καλυπτικό, μπορείτε να δοκιμάσετε και μείξη με μια μικρή ποσότητα μέσα σε αυτό. Τελειοποιήστε την βάση με την αντίστοιχη πούδρα ή με μια διάφανη loose powder!

2. Πάντα οι μέρες των Χριστουγέννων έχουν την μαγεία τους. Το... πασπάλισμα χρυσόσκονης είναι παντού στην ατμόσφαιρα. Στα ρούχα, στα στολίδια, στα δέντρα, στα υφάσματα. Γιατί όχι και στο make up που χρησιμοποιείτε; Μια μικρή δόση highligter σε σκόνη, κυρίως στα ζυγωματικά και στην περιοχή των ματιών κάτω από τα φρύδια, θα σας «προσθέσουν» σίγουρα υπέροχη λάμψη. Αυτό δηλαδή που είναι και το ζητούμενο.

ΠΡΟΣΟΧΗ στις υπερβολές. Τα αποτελέσματα δεν είναι πάντα τόσο όμορφα όταν το στοιχείο της υπερβολής πρωταγωνιστεί. Δεν το θέλουμε. Για την περιοχή των ματιών η επιλογή πρέπει να είναι σκιές σε γήινους τόνους γεμίζοντας το καπάκι των ματιών. Φροντίστε τα φρύδια σας να είναι σωστά σχηματισμένα και περιποιημένα γιατί είναι «η κορνίζα του προσώπου».

Mη το ξεχνάτε ποτέ αυτό! Οπωσδήποτε να αποφύγετε τις σκληρές γωνίες και τα πολύ σκούρα χρώματα. Αν είστε γυναίκες με αυτοπεποίθηση και θεωρείτε ότι έχετε σταθερό χέρι τότε δεν έχετε παρά να τολμήσετε! Δημηιουργήστε μια γραμμή liner στο άνω βλέφαρο. Με το δάκτυλό σας περάστε ταμποναριστά μια μικρή ποσότητα pigment σκιά (σε μορφή σκόνης) έτσι ώστε να δημιουργηθεί ένα ακόμη πιο glamorous look! Συνεχίστε βάζοντας αρκετή ποσότητα μάσκαρα ή για τις πιο... προχωρημένες η πρόταση είναι και οι ψεύτικες βλεφαρίδες με την σωστή κόλλα!

3. Ρουζ!!! Θυμάστε τι είπαμε παραπάνω; Όχι υπερβολές. Όχι υπερβολές. Έγινε κατανοητό; Προχωράμε. Προς Θεού. Μη σκεφτείτε ως εξής: «Έλα μωρέ βράδυ είναι δεν θα φαίνεται»! Ποιος σας το είπε; Φυσικά και θα φαίνεται και το αποτέλεσμα θα είναι αστείο. Γιατί να σας χαλάσει έτσι το κέφι και η διάθεση; Οπότε ένα ρουζ από την οικογένεια χρωμάτων της σκιάς που επιλέξατε για τα μάτια σας είναι το ιδανικό. Με ένα λεπτό πινέλο τονίστε τα ζυγωματικά από έξω προς τα μέσα.

4. Χείλη!!! Εδώ θα πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό! Το πιο σαγηνευτικό μέρος του γυναικείου προσώπου. Είτε η προτίμησή σας αφορά τα κλασσικά looks, είτε διακριτικά, είτε έντονα, σίγουρα ένα κόκκινο χρώμα αρμόζει σε όλα τα στυλ. Ξεκινήστε με ένα concealer στις εξωτερικές γωνίες των χειλιών για να σας δώσει περισσότερο όγκο! Εξάλλου για να έχετε έτσι την δυνατότητα να απολαμβάνετε όλο το βράδυ του ρεβεγιόν, το κρασί σας, την σαμπάνια σας, το αγαπημένο ποτό σας, χωρίς να μένουν κατάλοιπα από το χρώμα του κραγιόν περάστε τα χείλη σας με ένα λεπτό στρώμα από διάφανη πούδρα. Συνεχίστε με το περίγραμμα (ένα τόνο πιο σκούρο από το χρώμα του κραγιόν της προτίμησής σας) και συνεχίστε με το γέμισμα των χειλιών με το χρώμα της αρεσκείας σας...

Φυσικά όλες αυτές οι μοναδικές στιγμές του χρόνου θέλετε να μείνουν όχι μόνο στη μνήμη σας, αλλά και σε κάποια φωτογραφία είτε αφορά το κινητό σας με τις περίφημες selfie ή κάποια ψηφιακή μηχανή! Το πρόσωπο θα πρέπει να λάμπει και για να διατηρηθεί το μακιγιάζ πρέπει να κρατήστε τα χέρια σας μακριά από αυτό καθώς έτσι μεταφέρεται η λιπαρότητα και μειώνεται ο χρόνος διάρκειας του make up.

 

Τελευταία Νέα