Τα μελομακάρονα του Άκη είναι το... must των Χριστουγέννων! (vids)

Μιχάλης Τσαμπάς
Τα μελομακάρονα του Άκη είναι το... must των Χριστουγέννων! (vids)

bet365

Yπάρχουν δύο είδη ανθρώπων. Αυτοί που κάθε χρόνο περιμένουν τα Χριστούγεννα για να στολίσουν το δέντρο και αυτοί που κάθε χρόνο περιμένουν Χριστούγεννα για να γευτούν τα μελομακάρονα του Άκη! Το G-Weekend ασχολείται με τους δεύτερους...

Όσο σίγουρο είναι ότι κάθε 25η Δεκεμβρίου έχουμε Χριστούγεννα, άλλα τόσο σίγουρο είναι πως χρόνο με τον χρόνο όλο και περισσότερα σπίτια απολαμβάνουν το απόλυτο εορταστικό γλύκισμα με την πινελιά του Άκη Πετρετζίκη. Τα «μελομακάρονα του Άκη» είναι πλέον... trend και έχουν δημιουργήσει την δική τους παράδοση. Η συνταγή δίνεται από χέρι σε χέρι, από κινητό σε κινητό. Πλέον τα μελομακάρονα... by Akis τα γνωρίζουν όλοι και τα προτιμούν όλοι.

Εσείς τι περιμένετε; Έφτασε η ώρα και για την φετινή χρονιά να φτιάξετε τα δικά σας μελομακάρονα και φυσικά πριν κάνετε οτιδήποτε δεν έχετε παρά να κλικάρετε στο www.akispetretzikis.gr.

Eκεί βέβαια θα βρείτε τις συνταγές και από τα άλλα δύο απόλυτα γλυκά των Χριστουγέννων! Κουραμπιέδες και δίπλες επίσης σας περιμένουν να τις ανακαλύψετε. Είπαμε τα Χριστούγεννα είναι η πιο γλυκιά περίοδος του χρόνου. Δεν θέλει κόπο. Τρόπο θέλει και όρεξη. Άντε καλές γιορτές και του χρόνου...


Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα