Οι 10 WAGS που βγάζουν «τρελά» λεφτά από τo instagram! (pics)

Κάτια Πετροπούλου
Οι 10 WAGS που βγάζουν «τρελά» λεφτά από τo instagram! (pics)

bet365

«Καυτές», διάσημες, πετυχημένες γυναίκες! Μετρούν περισσότερους followers από τους φημισμένους άντρες τους κι έχουν κάνει το instagram... επάγγελμα, βγάζοντας «τρελά» λεφτά! Το G-Weekend παρουσιάζει τις 10 influencer - WAGS!

Στην εποχή των social media είναι... άπειροι οι χρήστες που χρησιμοποιούν - κυρίως - το instagram, για να διαφημίζουν διάφορα προϊόντα και να κερδίζουν εύκολα λεφτά.

Οι celebrities δεν θα μπορούσαν να αποτελούν εξαίρεση από αυτόν τον κανόνα, ειδικά από την στιγμή που απολαμβάνουν δόξα και φήμη και μια ανάρτησή τους μπορεί να αποφέρει πολλά, πολλά λεφτά στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς.

Το Gazzetta Journal Weekend γράφει για τις 10 διάσημες που έχουν κάνει το instagram... επάγγελμα και δεν έχουν να «ζηλέψουν» τίποτα από τους επίσης πασίγνωστους άνδρες τους.

1. Σακίρα

Σύμφωνα με το Golf Support και το Influencer Marketing Hub, η Κολομβιανή τραγουδίστρια είναι «το απόλυτο Νο1»! Η «Σακίρα - Σακίρα» μετρά 60.3 εκατομμύρια ακολούθους στο instagram, ενώ ο διάσημος άντρας της και παίκτης της Μπαρτσελόνα μόλις... 17.7! Οι αναρτήσεις της εκτιμάται πως κοστολογούνται περίπου στα 146.217 ευρώ!!

So much fun performing at the Davis Cup Finals Closing Ceremony last night! #linkinbio

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Shakira (@shakira) στις

NY skyline!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Shakira (@shakira) στις

2. Βικτόρια Μπέκαμ

Επόμενη στη λίστα είναι το πρώην μέλος των Spice Girls, η επιχειρηματίας και fashion designer, Βικτόρια Μπέκαμ. Η 45χρονη έχει μεγάλη επιρροή στην Μεγάλη Βρετανία, 27.3 εκατομμύρια χρήστες την ακολουθούν στο instagram και οι αναρτήσεις της αξίζουν περίπου 66.368 ευρώ!

#BTS filming with @lisaeldridgemakeup where I play makeup artist!! Xx VB

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Victoria Beckham (@victoriabeckham) στις

Kisses @davidbeckham x #AndyWarhol x @sothebys tonight at #VBDoverSt x

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Victoria Beckham (@victoriabeckham) στις

3. Ζιζέλ Μπάντσεν

Το 39χρονο σέξι μοντέλο από τη Βραζιλία έχει 15.5 εκατομμύρια followers στο instagram - ο σύζυγός της και διάσημος παίκτης NFL, Τομ Μπρέιντι, έχει 6.8 - και τα posts της ανέρχονται στα 37.716 ευρώ.

4. Αλάνι Βάζκεζ (ΛαΛα)

Η Αλάνι Βάσκεζ ή Λα Λα Άντονι για τους μυημένους στο ΝΒΑ είναι η πρώην σύζυγος του Καρμέλο Άντονι. Έχει γίνει γνωστή, όχι μόνο για τη σχέση της, αλλά και μέσω της τηλεόρασης και αριθμεί 9.7 εκατομμύρια followers. Οι αναρτήσεις της της έχουν φέρει κέρδη ύψους 23.717 ευρώ!

Thank you so much to @bellamag.co for putting me on the cover of their GRATITUDE ISSUE..love this. Check it out

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ℒᎯ ℒᎯ (@lala) στις

Thankful for sturdy knees

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ℒᎯ ℒᎯ (@lala) στις

5. Κάρι Άντεργουντ

Στη μέση της λίστας είναι η νικήτρια του American Idol 2005 και σταρ της country μουσικής, Κάρι Άντεργουντ, της οποίας τα άλμπουμ έχουν γίνει τέσσερις φορές πρώτα στο Ηνωμένο Βασίλειο. Το 2010 παντρεύτηκε τον παίκτη του ice hockey, Μάικ Φίσερ και φυσικά τον ξεπερνά σε ακολούθους στο instagram: Εκείνη έχει 9.2 εκατομμύρια κι εκείνος μόλις... 551 χιλιάδες! Η αξία των αναρτήσεών της; 22.414 ευρώ!

6. Κρίστιν Καβαλάρι

Η ηθοποιός και περσόνα της TV, Κριστίνα Καβαλάρι, είναι παντρεμένη με τον πρώην παίκτη του NFL, Τζέι Κάτλερ. Κάθε ανάρτησή της στο 3.7 εκατομμυρίων ακολούθων instagram της, αξίζει περίπου 9.210 ευρώ!

7. Τζέσι Τζέιμς Ντέκερ

Επόμενη στη λίστα ακόμα μια τραγουδίστρια της country μουσικής και ριάλιτι TV περσόνα, Τζέσι Τζέιμς Ντέκερ. Η 31χρονη παντρεύτηκε το 2013 τον Έρικ Ντάκερ, που έχει παίξει για τους Ντένβερ Μπρόνκος στο NFL. Κάθε μία ανάρτησή της αξίζει 7.730 ευρώ!

8. Σάρα Καρμπονέρο

Η γνωστή ρεπόρτερ, που είναι παντρεμένη με τον επίσης διάσημο τερματοφύλακα, Ικέρ Κασίγιας, μπορούν πλέον να χαμογελούν, αφού πέρασαν ένα χρόνο γεμάτο με προβλήματα υγείας: Εκείνη διεγνώσθη με καρκίνο ωοθηκών και πρόσφατα ολοκλήρωσε τις χημειοθεραπείες της, ενώ εκείνος υπέστη καρδιακή προσβολή και τελευταία έχει επιστρέψει σε ελαφριές προπονήσεις. Η Καρμπονέρο αριθμεί 2.5 εκατομμύρια ακολούθους και κάθε ανάρτηση που βλέπουν κοστολογείται στα 6.313 ευρώ!

Summer sunset . #tbt #fotobymamá #lafelicidad #Porto #slowlife

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sara Carbonero (@saracarbonero) στις

Dicen que el mar sabe a nostalgia con un poquito de sal. Hoy hemos presentado la cápsula de verano de mi colección “Mi_mar” para @agathaparisesp. Con lluvia, viento y un grupo de mujeres maravillosas que han venido hasta Oporto a acompañarme. Ha sido un día con magia, de esos que siempre se recuerdan. Gracias equipo de @agathaparisesp por traer en esta ocasión la montaña a Mahoma, me habéis hecho muy feliz. Y una vez más, por la confianza y la oportunidad de seguir creando cosas bonitas . @leticiadiazdelamorena . #mimar #AgathabySara #proyectosespeciales #Porto #slowlife

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sara Carbonero (@saracarbonero) στις

9. Βανέσα Μπράιαντ

Πρόκειται για τη σύζυγο του πρώην σταρ του ΝΒΑ και των Λέικερς, Κόμπε Μπράιαντ, η οποία δεν σταματά να ποστάρει οικογενειακές - και όχι μόνο 0 - στιγμές από τη ζωή της. Και πολύ καλά κάνει, αν σκεφτεί κανείς ότι κάθε μία από αυτές της φέρνει 3.454 ευρώ, χωρίς κόπο!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vanessa Bryant (@vanessabryant) στις

Repost @arod

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vanessa Bryant (@vanessabryant) στις

10. Σαβάνα Τζέιμς

Τελευταία στη λίστα, η γυναίκα του «Βασιλιά» και σταρ των Λέικερς, ΛεΜπρόν Τζέιμς. Η γλυκιά Σαβάνα δεν ποστάρει με μεγάλη συχνότητα, αλλά όταν το κάνει, προτιμά να ανεβάζει περισσότερο στιγμές με τα παιδιά της, παρά με τον άντρα της ή σέξι φωτογραφίες. Κάθε της ανάρτηση κοστίζει 3.104 ευρώ.

27.08.2019

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ mrs_savannahrj στις

Πηγή: www.thesun.co.uk

 

Τελευταία Νέα