ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Γεύσεις κι αρώματα από την Πόλη! (vids)

Γεύσεις κι αρώματα από την Πόλη! (vids)

Kάτι από την μαγευτική Κωνσταντινούπολη, εκεί όπου τα χρώματα, τα αρώματα και οι γεύσεις... βασιλεύουν, φέρνει στο «πιάτο σας» το Gazzetta Weekend, πάντα σε συνεργασία με τον Άκη Πετρετζίκη!


 

Επιμέλεια:

Υπάρχει κανείς που να μην έχει υποκλιθεί στο κινηματογραφικό αριστούργημα που λέγεται «Πολίτικη Κουζίνα». Οι περισσότεροι από εσάς με βεβαιότητα το λέμε ότι έχετε δει την συγκεκριμένη ταινία περισσότερες από 4-5 φορές. Επίσης σίγουρα μετά το τέλος της είχατε τα ίδια συναισθήματα. Συγκίνηση, θαυμασμό, αλλά παράλληλα και μεγαλύτερη όρεξη από αυτή που πιθανό να είχατε πριν την έναρξη της προβολής.

Η κουζίνα που έρχεται από την Πόλη είναι καταπληκτική και μοναδική σε όλο τον κόσμο. Όπου κι αν έχει... ταξιδέψει στα πέρατα της γης το μεγαλείο της δεν έχει τελειωμό! Μια πινελιά από αυτές τις υπέροχες γεύσεις ζωής έρχεται να βάλει αυτή την εβδομάδα, στο Gazzetta Weekend Journal το www.akispetretzikis.gr. Ένα φαγητό που θα... γλείφετε τα δάκτυλά σας και ένα μοναδικό γλυκό που επίσης προκαλεί συναισθήματα ενθουσιασμού!

Επόμενα Άρθρα

Σε δουλειά (και σε κόντρα) να βρισκόμαστε!

Σε δουλειά (και σε κόντρα) να βρισκόμαστε!

Για άλλη μια φορά η... αιώνια κόντρα Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού, ανοίγει πληγές στο «ταλαιπωρημένο κορμί» της εθνικής ομάδας... 

Μπιλ Ουόλτον: Η εξαίρεση... (vid & pics)

Μπιλ Ουόλτον: Η εξαίρεση... (vid & pics)

Ο αθλητής που τα έβαλε με τον χρόνο και τη φθορά και στάθηκε όρθιος! Ο παίκτης που με κάτι σαν καριέρα έμεινε στην ιστορία του ΝΒΑ, του μπάσκετ, ως ένας από τους...