Γεύσεις κι αρώματα από την Πόλη! (vids)

Gazzetta team
Γεύσεις κι αρώματα από την Πόλη! (vids)

bet365

Kάτι από την μαγευτική Κωνσταντινούπολη, εκεί όπου τα χρώματα, τα αρώματα και οι γεύσεις... βασιλεύουν, φέρνει στο «πιάτο σας» το Gazzetta Weekend, πάντα σε συνεργασία με τον Άκη Πετρετζίκη!

Υπάρχει κανείς που να μην έχει υποκλιθεί στο κινηματογραφικό αριστούργημα που λέγεται «Πολίτικη Κουζίνα». Οι περισσότεροι από εσάς με βεβαιότητα το λέμε ότι έχετε δει την συγκεκριμένη ταινία περισσότερες από 4-5 φορές. Επίσης σίγουρα μετά το τέλος της είχατε τα ίδια συναισθήματα. Συγκίνηση, θαυμασμό, αλλά παράλληλα και μεγαλύτερη όρεξη από αυτή που πιθανό να είχατε πριν την έναρξη της προβολής.

Η κουζίνα που έρχεται από την Πόλη είναι καταπληκτική και μοναδική σε όλο τον κόσμο. Όπου κι αν έχει... ταξιδέψει στα πέρατα της γης το μεγαλείο της δεν έχει τελειωμό! Μια πινελιά από αυτές τις υπέροχες γεύσεις ζωής έρχεται να βάλει αυτή την εβδομάδα, στο Gazzetta Weekend Journal το www.akispetretzikis.gr. Ένα φαγητό που θα... γλείφετε τα δάκτυλά σας και ένα μοναδικό γλυκό που επίσης προκαλεί συναισθήματα ενθουσιασμού!

 

Τελευταία Νέα