Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: Το απόλυτο quiz για το απόλυτο ντέρμπι!

Σταύρος Σουντουλίδης
Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: Το απόλυτο quiz για το απόλυτο ντέρμπι!

bet365

Το G-Weekend παίζει… μπάλα στους ρυθμούς του Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ και ετοίμασε το απόλυτο quiz 30 ερωτήσεων, όχι και τόσο εύκολες, σας… προειδοποιούμε, για το απόλυτο ντέρμπι του Φαλήρου.

Τα ντέρμπι Ολυμπιακού-ΠΑΟΚ, όπως και αυτά ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού, ανέκαθεν είχαν εσάνς ντέρμπι, βλέπετε κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια, όμως τα τελευταία χρόνια τα μεταξύ τους παιχνίδια κρίνουν εν πολλοίς τη μάχη του τίτλου.

Μια… ρουλέτα τρόμου! Πότε η μπίλια θα καθίσει στο κόκκινο (44), πότε στο μαύρο (10) και πότε στο… μηδέν (7). Αυτός είναι ο απολογισμός των 61 προηγούμενων μονομαχιών μεταξύ Βόρειων και Νότιων στα γήπεδα της Αττικής.

Σαφώς και οι «ερυθρόλευκοι» έχουν το πάνω χέρι στην προϊστορία των αναμετρήσεων με τους «ασπρόμαυρους». Επί 14 χρόνια κέρδιζαν ανελλιπώς, ωστόσο πολλά από τα «διπλά» του «Δικεφάλου» έχουν σημειολογική σημασία και αξία. Ας πούμε, το πρώτο Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ στην Ιστορία της ενιαίας Α’ Εθνικής κατηγορίας βάφτηκε ασπρόμαυρο! Έγινε η πρώτη ελληνική ομάδα που κέρδισε μέσα στο νέο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», κέρδισε στο τελευταίο παιχνίδι προτού περάσει η ΠΑΕ Ολυμπιακός από τον Σωκράτη Κόκκαλη στον Βαγγέλη Μαρινάκη, και πολλά άλλα…

Όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στο Φάληρο, αλλά πριν από την σέντρα καλό θα είναι να δοκιμάσετε τις γνώσεις σας στο απόλυτο quiz του G-Weekend.

Σας… προειδοποιούμε: δεν είναι καθόλου εύκολο!

 

Τελευταία Νέα