Κοτόπουλο Cordon Blu με κάθε τρόπο! (vid)

Gazzetta team
Κοτόπουλο Cordon Blu με κάθε τρόπο! (vid)

bet365

Πόσες και πόσες φορές δεν έχετε γυρίσει από την δουλειά, με την πείνα να έχει χτυπήσει... κόκκινο και να θέλετε να φτιάξετε κάτι γρήγορο, αλλά ταυτόχρονα γευστικό; Το Gazzetta Weekend Journal έχει τις απαντήσεις.

Εδώ ξανά. Πιστοί στο εβδομαδιαίο ραντεβού με τις γεύσεις, με τις προτάσεις, με τις ψαγμένες συνταγές, με τις έξυπνες λύσεις στο κυρίαρχο ερώτημα «και τι τρώμε σήμερα;».

Το... κράμα του Gazzetta Weekend Journal και του www.akispetretzikis.gr βγάζει ποιότητα, βγάζει αρώματα, βγάζει γεύσεις που καθηλώνουν, που από την πρώτη στιγμή σε κερδίζουν. Αυτό θα γίνει για ακόμη ένα Σαββατοκύριακο. Αυτή την φορά δεν πρόκειται να σας οδηγήσουμε σε... εξεζητημένα μονοπάτια. Θα πάμε στα σίγουρα, στα εύκολα, αλλά πάντα στα γευστικά μονοπάτια. Γρήγορες προτάσεις ώστε να μην σας δημιουργούν έξτρα προβληματισμό σε καταστάσεις μεγάλης πείνας, σαν αυτές που συνήθως συναντάμε σε εργάσιμες μέρες γυρίζοντας από το γραφείο στο σπίτι.

Το Κοτόπουλο Cordon Blu είναι η πρόταση που μας δίνει το www.akispetretzikis.gr. Για την ακρίβεια όχι η πρόταση, αλλά οι προτάσεις αφού προσφέρεται και στο τηγάνι, αλλά και στον φούρνο. Εμείς σας παρουσιάζουμε και τα δύο και από εκεί και πέρα, όπως κάθε φορά, η επιλογή είναι δική σας. Κάντε ό,τι... τραβάει η ορεξή σας!

 

Τελευταία Νέα