Το δυναμικό Fiat 500X Sport «κλέβει» τις εντυπώσεις!

Gazzetta team
Το δυναμικό Fiat 500X Sport «κλέβει» τις εντυπώσεις!

bet365

Η αποκάλυψη του νέου Fiat 500X Sport δεν έγινε τυχαία μέσα στο «ναό» της σκουάντρα ατζούρα, δηλαδή στο προπονητικό κέντρο της ιταλικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου, στη Φλωρεντία.

Αν αγαπάς, παθολογικά όπως οι Ιταλοί, το ποδόσφαιρο δεν είναι δυνατόν να μην εντυπωσιαστείς από τις εγκαταστάσεις του Κοβερτσιάνο, του προπονητικού κέντρου της ιταλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας και μόνιμου σημείου προετοιμασίας των ιταλικών εθνικών ομάδων, αντρών και γυναικών. Πολύ δε περισσότερο εντυπωσιάζεσαι από την επίσκεψη στο ποδοσφαιρικό μουσείου του κέντρου, όπου εκθέματα από τη δεκαετία του ’30 ακόμα αποδεικνύουν την τρομακτική εξέλιξη του αθλήματος αλλά και την αγνότητα, το πάθος και τις θυσίες των ποδοσφαιριστών στις ημέρες της αθωότητας.

Η αλήθεια είναι ότι σε αυτό το περιβάλλον, η νέα έκδοση του Fiat 500X, που έρχεται να προστεθεί στις Urban και Cross αναδεικνύεται απόλυτα. Κατ΄ αρχάς ο αθλητικός χαρακτήρας προβάλλεται εμφατικά μέσα από τους νέους προφυλακτήρες, τη μάσκα, τη διπλή απόληξη της εξάτμισης και τους προαιρετικούς τροχούς διαμέτρου 19’’ (στάνταρ 18’’), με τα χαμηλού προφίλ ελαστικά. Το αμάξωμα κάθεται 13χιλιοστά χαμηλότερα πάνω στις αναρτήσεις, οι οποίες είναι εκ νέου ρυθμισμένες , ενώ η κορυφαία έκδοση με τον κινητήρα turbo 1.3 Firefly των 150 ίππων, διαθέτει αμορτισέρ τεχνολογίας FSD (Frequency Selective Damping).

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ Fiat 500X Sport ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

 

Τελευταία Νέα