Ζωή-πατίνι με τον Γιώργο Μαυρίδη! (vid)

Χρήστος Κιούσης
Ζωή-πατίνι με τον Γιώργο Μαυρίδη! (vid)

bet365

O Xρήστος Κιούσης επισκέφτηκε τον Γιώργο και την Μόλυ στην έδρα τους στο tatooligans. Ήπιε καφέ και μίλησαν για ταξίδια, αλλά και για όλα όσα κάνουν δύσκολη την ζωή στην πόλη!

O Γιώργος Μαυρίδης μίλησε στο Gazzetta Weekend για το που θα ζούσε άνετα από όλα τα μέρη που επισκέφτηκε ως τώρα και ποιος προορισμός δεν του φαίνεται και πολύ ελκυστικός για ένα ακόμα ταξίδι.

Ειπώθηκαν και πολλά που δε θα δείτε χάριν συντομίας του video, γνωρίσαμε την ευγενέστατη μαμά του που "διευθύνει" όπως όλες οι μαμάδες του κόσμου και θυμηθήκαμε μια αστεία ιστορία που θα διηγηθώ γραπτά!

Ο Γιώργος σε κάποια φάση της ζωής του αποφάσισε να κάνει ένα break από το tatoo studio και να πάει ένα ταξίδι (τι πρωτότυπο). Τελευταία στιγμή πριν φύγει του τηλεφώνησε ένας αλλόφρων ΠΑΟΚτζής και του είπε, "Γιωργάρα πρέπει οπωσδήποτε να σε δω για ένα επείγον tatoo". Ο Γιώργος του είπε,"αδερφέ πρέπει να φύγω αλλά πες μου πάνω κάτω τι θες για να ξέρω". "Πρέπει μέχρι αύριο που παίζει ο ΠΑΟΚ Ευρώπη να μου κάνεις το δικέφαλο σε όλη την πλάτη!" Σοκ ο Μαυρίδης φυσικά, έμεινε η ιστορία-ανέκδοτο εις τους αιώνες των αιώνων.

Για όλα τα υπόλοιπα μιλήσαμε στο παρακάτω video

 

Τελευταία Νέα