Mπριζ-Όλα τα λεφτά! (vid)

Gazzetta team
Mπριζ-Όλα τα λεφτά! (vid)

bet365

Μια καλοψημένη μπριζόλα με τα απαραίτητα συνοδευτικά πάντα έχει θέση στο Κυριακάτικο τραπέζι! Το Gazzetta Weekend και ο Άκης Πετρετζίκης κάνουν τις προτάσεις τους και περιμένουν από τους αναγνώστες να τις ακολουθήσουν.

Το καλοκαιράκι μας... άφησε, τα πρωτοβρόχια ήρθαν και πλέον οι παραλίες δίνουν τις θέσεις τους στα Κυριακάτικα τραπέζια όπου όλοι έχουν την ευκαιρία να ξεφύγουν λίγο από την ρουτίνα και την πίεση της καθημερινότητας. Για να συμβεί αυτό βέβαια χρειάζεται και η απαραίτητη γευστική συνοδεία. Αυτό το Weekend η τίμια και πάντα επίκαιρη μπριζόλα έχει την τιμητική της και μέσω του www.akispetretzikis.com, ψάχνοντας μπορείτε να βρείτε πολλούς και εύκολους τρόπους ψησίματος! Κάνουμε την αρχή με κάτι εύκολο. Βαθμό δυσκολίας 1 έχουν οι χοιρινές ριγανάτες μπριζόλες και φυσικά οι πάντες μπορείτε να μπείτε στην θέση του δημιουργού και να βιώσετε κάθε λεπτό απόλαυσης.

Εξίσου δυνατή πρόταση είναι και οι χοιρινές μπριζόλες λεμονάτες με πατάτες στον φούρνο. Πόσες και πόσες φορές δεν τις έχουμε απολαύσει σε ένα οικογενειακό τραπέζι και αμέσως μετά... γλύφαμε ακόμη και τα δάκτυλά μας; Στο www.akispetretzikis.com ένα tip που δίνει ο Άκης Πετρετζίκης κάνει την διαφορά καθώς αναφέρει πως «Αν τηρήσουμε τις οδηγίες του ψησίματος με το αλουμινόχαρτο...θα γίνει λουκούμι!!!».

Αν θέλετε κάτι πιο ελαφρύ και σε αυτή την περίπτωση υπάρχει πρόταση κι αφορά τις Χοιρινές μπριζόλες με σάλτσα verde, ενώ αν ψάχνετε την γευστική απογείωση τολμήστε τις γλυκόξινες χοιρινές μπριζόλες στον φούρνο. Όπως κι αν έχει, όποια συνταγή κι αν προτιμήσετε η βάση είναι η μπριζόλα. Μια σωστή επιλογή κρέατος είναι το σημαντικότερο όλων. Καλή επιτυχία, καλά ψησίματα και φυσικά καλή σας όρεξη...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα