Ντέρμπι χωρίς σουβλ-Άκη δεν βλέπεται... (vids)

Μιχάλης Τσαμπάς
Ντέρμπι χωρίς σουβλ-Άκη δεν βλέπεται... (vids)

bet365

Η κληρωτίδα είχε κέφια και έτσι την ίδια αγωνιστική η Super League καμαρώνει όχι για ένα αλλά για δύο ντέρμπι! Το «αιώνιο» ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό και αυτό της Θεσσαλονίκης!

Με διαφορά δύο ωρών, η «καρδιά» της φίλαθλης Ελλάδος θα χτυπάει στην Τούμπα και στο Ολυμπιακό Στάδιο. Στην έδρα του ΠΑΟΚ, ο αήττητος πρωταθλητής θα υποδεχθεί στις 6.30μμ τον Άρη και οι πάντες καταλαβαίνουν τι εστί για την Θεσσαλονίκη αυτή η αναμέτρηση. Δύο ώρες αργότερα, στις 8.30μμ στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός των «1000 προβλημάτων» αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό, που θα πάει στο Στάδιο με το ηθικό στα ύψη μετά την εικόνα και το αποτέλεσμα στην αναμέτρηση με την Τότεναμ, στο Καραϊσκάκη.

Με τα παραπάνω αμφιβάλλει κανείς ότι αναμένουμε με... κομμένη την ανάσα μια ενδιαφέρουσα, αλλά και χορταστική Κυριακή. Βέβαια για να είμαστε ακριβείς «χορταστική» δεν θα την κάνουν μόνο οι ομάδες, αλλά κυρίως τα φαγητά με τα οποία θα συνοδεύσουμε τα δύο σπουδαία ντέρμπι. Η πρόταση του Weekend και του www.akispetretzikis.com είναι ξεκάθαρη και η πλέον ενδεδειγμένη σε τέτοιες περιπτώσεις.

Κυρίες και Κύριοι ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ! Μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα. Μην πείτε «σώπα ρε gazzetta, ξέρουμε και μόνοι μας να παραγγείλουμε δεν θέλουμε συμβουλές». Κυριακή είναι. Χρόνο να οργανωθείτε έχετε. Οπότε γιατί να μην μπείτε στην διαδικασία να κάνετε κάτι μόνοι σας; Ούτε προσπέκτους, ούτε ντελιβεράδες, ούτε τίποτα.

Καλέστε φίλους και προσφέρετε σουβλάκια από τα χεράκια σας! Τι θέλετε;

Σουβλάκι κεμπάπ; Ο Άκης Πετρετζίκης έχει την καλύτερη συνταγή για τους λάτρεις του συγκεκριμένου είδους που μόνο λίγοι δεν είναι φυσικά. Γουστάρετε κάτι με λιγότερες θερμίδες; Πάλι το www.akispetretzikis.com έχει την πρόταση. Σουβλάκι κοτόπουλο. Εδώ πάντως υπάρχει και μια συμβουλή για να μην την πατήσετε. Προσέξτε μην τα αφήσετε περισσότερη ώρα στην άλμη γιατί θα βγουν πολύ αλμυρά!

Θέλετε κάτι ακόμη πιο ψαγμένο, αλλά παράλληλα εξίσου γευστικό και σχετικά εύκολο; Μάλιστα. Pulled pork σουβλάκι κύριοι... Πάρτε βαθιά ανάσα. Μπαχαρικά, μπούκοβο, μουστάρδα, πάπρικα και φυσικά στο φινάλε τζατζίκι! Είναι ή δεν είναι κόλαση; Γι΄αυτό σας λέμε. Σουβλάκια και καλή απόλαυση στα ντέρμπι. Ας νικήσουν οι καλύτεροι.

 

Τελευταία Νέα