H γιορτή του μπάσκετ κάνει... τζάμπολ!

Gazzetta team
H γιορτή του μπάσκετ κάνει... τζάμπολ!

bet365

Από το πρωί του Σαββάτου (31/8), μέχρι και το απόγευμα της Κυριακής, 15 Σεπτεμβρίου, το παγκόσμιο μπάσκετ θα δίνει... παραστάσεις στα παρκέ της Κίνας. Εκεί όπου φυσικά βρίσκεται η Εθνική Ελλάδος, αλλά και το team του gazzetta.gr!

Mε... όνειρα χίλια, με μεγάλες προσδοκίες για επιστροφή μετά από 10 χρόνια στο βάθρο, αλλά και με τον MVP του ΝΒΑ, τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στο ρόστερ της, η εθνική Ελλάδος ρίχνεται το μεσημέρι της Κυριακής στην μάχη του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος μπάσκετ. Φυσικά το gazzetta δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτό το σπουδαίο ραντεβού της Κίνας. Με αποστολή, με συνεντεύξεις, με θέματα, με video, με ένα πλήρη οδηγό σας παρουσιάζει καθημερινά όλη την μέρα και... όλη την νύχτα όλα όσα θέλετε να ξέρετε τόσο για την εθνική ομάδα, όσα και για τα άλλα αστέρια του παγκοσμίου μπάσκετ!

ΕΝΑΣ ΠΛΗΡΗΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΤΑ... ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ, BLOGS, VIDEOS ΑΠΟ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤΟΚΟΥΒΕΝΤΑΣ ΤΟΥ GAZZETTA

OI ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΥ ΝΒΑ ΣΤΟ ΜΟΥΝΤΟΜΠΑΣΚΕΤ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα