«Καλό Χειμώνα είπαμε;»

Gazzetta team
«Καλό Χειμώνα είπαμε;»

bet365

Kυκλοφορεί σαν ανέκδοτο στα σόσιαλ μίντια το αστείο με το «να πούμε και καλό χειμώνα» από τις 16 Αυγούστου, αλλά παράλληλα είναι και μια σκληρή πραγματικότητα ότι το αγαπημένο μας καλοκαίρι οδεύει σιγά-σιγά (ή και γρήγορα-γρήγορα για πολλούς) προς το τέλος του.

Ημερολογιακά αν το πάρουμε την Κυριακή μας... επισκέπτεται ο Σεπτέμβρης, μήνας που παραδοσιακά ζούμε με τις υπέροχες αναμνήσεις που βιώσαμε μερικές εβδομάδες πριν στην διάρκεια της άδειας και των διακοπών μας! Μήνας που γυρίζουμε στην δουλειά και στα σχολεία, αλλά και μήνας που κάνουμε μεγάλη προσπάθεια για να χάσουμε τα περιττά κιλά που σίγουρα βάλαμε με τις καλοκαιρινές κραιπάλες!

Για την... προσαρμογή στο γραφείο και στο σχολείο, αναζητήστε αλλού βοήθεια. Για τα «κιλάκια» που σας ενοχλούν όμως, εμείς είμαστε εδώ να φροντίσουμε την διατροφή σας ξανά. Το Gazzetta Weekend Journal με... σύμμαχο το www.akispetretzikis.com σας προτείνουν για την καθημερινότητά σας γευστικές λύσεις με ελάχιστες θερμίδες.

Έτσι για να... αποκατασταθεί η τάξη και να νιώθετε καλύτερα με τον εαυτό σας. Η αρχή γίνεται με ένα Healthy σάντουιτς τόνου, όπου σε ένα τέταρτο μπορείτε να απολαύσετε κάτι πεντανόστιμο. Άλλωστε διαβάζοντας στην συνταγή πως «Προσθέτουμε στο μπολ το καλαμπόκι, την κάππαρη, πιπέρι, το ξύσμα και τον χυμό από το λεμόνι, το πράσινο μέρος από το φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο, τον δυόσμο ψιλοκομμένο και ανακατεύουμε καλά με ένα κουτάλι» γίνεται κατανοητή η ένταση στην γεύση.

Για τους λάτρεις του σολομού και πάντα στα πλαίσια της... light διατροφής μέσα από το www.akispetretzikis.com συναντά κανείς την συνταγή για «ρολά με καπνιστό σολομό».

Οι αραβικές πίτες έχουν εδώ την τιμητική τους και με βαθμό δυσκολίας την μονάδα είναι πρόταση για ένα γρήγορο κι απολαυστικό σνακ για ένα... break στην δουλειά! Χρόνος για χάσιμο δεν υπάρχει. Ο Άκης Πετρετζίκης κάνει τις προτάσεις μέσω του site του και εσείς δεν έχετε παρά να τις εκτελέσετε και να δείτε αποτελέσματα. Παράλληλα φυσικά με την γεύση...


 

Τελευταία Νέα