Γκερέρο: Του... πάνε τα προκριματικά! (vids & poll)

Δημήτρης Τομαράς
Γκερέρο: Του... πάνε τα προκριματικά! (vids & poll)

bet365

Ο Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο και πέρυσι και φέτος έδειξε πως είναι ο φορ των προκριματικών στην Ευρώπη για τον Ολυμπιακό, έχοντας στο σύνολο πετύχει τέσσερα γκολ σε έξι ματς.

Ο Ισπανός επιθετικός σκόραρε μία φορά κόντρα στη Βικτόρια Πλζεν στο εμφατικό 4-0 των Πειραιωτών στη ρεβάνς των 2 ομάδων στο Καραϊσκάκη.

Όμως και στην περασμένη σεζόν είχε δείξει πως είναι στα... φόρτε του στα προκριματικά με τον Ολυμπιακό. Πέρυσι είχε βρει δίχτυα τρεις φορές στα δύο ματς με την Λουκέρνη. Με αυτόν τον τρόπο έδειξε πως... χτίζει την δική του παράδοση σκοραρίσματος στον Ολυμπιακό στην διαδικασία των προκριματικών και για 2η διαδοχική σεζόν μπαίνει και ξεκινά καλά την αγωνιστική περίοδό του στο Λιμάνι.

Συνοπτικά και συνολικά δηλαδή με την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς έχει τέσσερα γκολ σε έξι αναμετρήσεις προκριματικών. Με άλλα λόγια αποτυπώνει πως τα προκριματικά του... πάνε. Την περασμένη σεζόν και φέτος στον Ολυμπιακό σε 37 αναμετρήσεις έχει 11 γκολ και 3 ασίστ. Ο Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο προορίζεται για βασικός και ως προς την συνέχεια και μεταξύ άλλων ως βασικές του αρετές είναι πως είναι τακτικά σωστός, πως πρεσάρει ψηλά και πολύ και ότι προσπαθεί ιδιαίτερα σε όλη την διάρκεια των αγώνων που παίζει.

ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΓΚΕΡΕΡΟ ΣΤΑ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ:

Φέτος:

30 / 07 με Πλζεν εντός (4-0): ένα γκολ

Πέρυσι:

09 / 08 με Λουκέρνη εντός (4-0): δύο γκολ

16 / 08 με Λουκέρνη εκτός (3-1): ένα γκολ

 

Τελευταία Νέα