Η ιστορία που έχει σημαδέψει τον Ουάιλι (vids)

Η ιστορία που έχει σημαδέψει τον Ουάιλι (vids)

bet365

Ο Τζέικομπ Ουάιλι έχει αποδείξει ότι μπορεί να ανταποκριθεί σε οποιαδήποτε πρόκληση του παρουσιαστεί και ο Ισπανός δημοσιογράφος της Diario de Las Palmas, Νταβίντ Ροντρίγκεθ γράφει στο GWJ για τον νέο παίκτη του Παναθηναϊκού.

Ο 24χρονος Αμερικανός φόργουορντ - σέντερ έκανε πέρσι το ντεμπούτο του στην EuroLeague με την Γκραν Κανάρια και πλέον θα συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ ενώ προηγουμένως χρειάστηκε να ξεπεράσει μια σειρά από... κακοτοπιές, περιγράφοντας τις περιπέτειες του στη mini-movie με τίτλο «Against All Odds» («Κόντρα σε όλες τις πιθανότητες»).

Ο Ουάλι έρχεται στο ΟΑΚΑ για να γεμίσει τη ρακέτα των νταμπλούχων Ελλάδας πλαισιώνοντας τον Μπεν Μπέντιλ στην πράσινη front line και ο Ισπανός δημοσιογράφος της Diario de Las Palmas, Νταβίντ Ροντρίγκεθ γράφει στο Gazzetta Weekend για τον Αμερικανό που τίθεται στη διάθεση του Αργύρη Πεδουλάκη κι έχει όνειρο την επιστροφή στο ΝΒΑ.

«Ο Τζέικομπ Ουάιλι ήταν, ουσιαστικά το κλειδί για την παραμονή της Γκραν Κανάρια στη Liga Endesa. Ήλθε στο Λας Πάλμας τον Φεβρουάριο, όταν το όνειρο της πρόκρισης στα playoffs της EuroLeague είχε σχεδόν σβήσει, ενώ στο ισπανικό πρωτάθλημα η ομάδα ήταν στη 16η θέση με ρεκόρ 6-14, μια νίκη πάνω από τη γραμμή του υποβιβασμού. Η ενίσχυση, λοιπόν ήταν επιβεβλημένη και στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας αποκτήθηκε ο Ουάιλι.

Όλοι έχουν να λένε για έναν παίκτη των αποδυτηρίων, με ομαδικό πνεύμα που εξελίχθηκε και βελτιώθηκε τους τελευταίους μήνες, ένα παιδί που βγάζει ενέργεια στο γήπεδο και κυρίως, έναν σπουδαίο άνθρωπο. Για την ακρίβεια, έζησε μια περίεργη κατάσταση στα κολεγιακά του χρόνια, αφού άλλαξε τρία πανεπιστήμια και ο πατέρας του ήταν αλκοολικός. Ένα βράδυ τον βρήκε νεκρό στο σπίτι τους και η αυτή η ιστορία τον έχει σημαδέψει…

Παρά τα όποια προβλήματα, ήταν πάντα χαμογελαστός και πλέον έχει μπροστά του τη μεγάλη ευκαιρία. ΄Το όνειρο του είναι να επιστρέψει στο ΝΒΑ, όπου έκανε ένα σύντομο πέρασμα από τους Νετς. Είναι ένας παίκτης που βγάζει ενέργεια στο γήπεδο, ξεσηκώνει τους συμπαίκτες του και τον κόσμο με τα καρφώματα του και είναι πολύ αθλητικός. Διαβάζει τις καταστάσεις pick-n-roll, του αρέσουν τα alley-oοp καρφώματα, είναι καθοριστικός στο ριμπάουντ κι έχει αποδείξει ότι μπορεί να ανταποκριθεί σε οποιαδήποτε πρόκληση του παρουσιαστεί».

 

Τελευταία Νέα