ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Τα «Μετέωρα Μυστικά» σε περιμένουν να τα αποκαλύψεις...

Τα «Μετέωρα Μυστικά» σε περιμένουν να τα αποκαλύψεις...

«Στη σκιά των Μετεώρων ζει µε την οικογένειά της η δεκαεπτάχρονη Αιµιλία. Όταν ο έρωτας σηµαδέψει την καρδιά της, η παιδική αθωότητα θα χαθεί για πάντα». Τα «Μετέωρα Μυστικά» κυκλοφόρησαν και το Weekend τα προτείνει για τις καλοκαιρινές αποδράσεις...


 

Επιμέλεια:

Το 4ο βιβλίο της Ιουλίας Ιωάννου είναι εδώ και κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις «Ωκεανίδα». Το Φθινόπωρο του 1986 στη σκιά των Μετεώρων ζει µε την οικογένειά της η δεκαεπτάχρονη Αιµιλία. Όταν ο έρωτας σηµαδέψει την καρδιά της, η παιδική αθωότητα θα χαθεί για πάντα. Ο Μάγνος φτάνει στα Μετέωρα για αναρρίχηση. Θα κατακτήσει τις πιο απόκρηµνες και δύσκολες πλαγιές τους και µαζί τους την καρδιά της Αιµιλίας. Οι δυο νέοι χαράζουν το όνειρό τους στη σπηλιά των βράχων.

Συντονίζονται οι χτύποι στις καρδιές τους ακολουθώντας εκείνους του παλιού ρολογιού τσέπης, που έρχεται από το παρελθόν για να καθορίσει το µέλλον. Σύντοµα όµως θα διαπιστώσουν ότι η ζωή είναι γεµάτη εκπλήξεις και ανατροπές. Το ρολόι σηµαδεύει τον χρόνο κι ένας κλέφτης, ο κλέφτης του ρολογιού, πληρώνει την πράξη του αυτή µε τη ζωή του. Μαζί του εκτίουν τη δική τους ποινή ένοχοι και αθώοι. Ώσπου φτάνει η ώρα του τελικού διλήμματος…

Η συγγραφέας γεννήθηκε και ζει στο Αγρίνιο. Έχει σπουδάσει οπτικός και για αρκετά χρόνια δούλεψε στον ιδιωτικό τοµέα. Το 2015 εκδόθηκε το πρώτο της βιβλίο µε τίτλο Έτσι Ξαφνικά Έγιναν Όλα. Ακολούθησαν το 2016 οι Απώλειες και το 2017 τα Ασηµένια Μάτια. Τα Μετέωρα Μυστικά είναι το τέταρτο βιβλίο της. Από το 2009 είναι διαχειρίστρια της ιστοσελίδας www.vivlio-life.gr, όπου δηµοσιεύονται βιβλιοκριτικές, συνεντεύξεις, δελτία Τύπου για εκδηλώσεις και παρουσιάσεις νέων εκδόσεων από τους εκδοτικούς οίκους της χώρας. ∆ιατηρεί επίσης τη ραδιοφωνική εκπομπή «Ξεφυλλίζοντας στον αέρα», στην οποία φιλοξενεί συγγραφείς και συνοµιλεί µαζί τους για τα βιβλία.

Επόμενα Άρθρα

Μπαρτσελόνα-Γκριεζμάν: Το πρώτο... μπαμ του καλοκαιριού!

Μπαρτσελόνα-Γκριεζμάν: Το πρώτο... μπαμ του καλοκαιριού!

Το... σήριαλ του καλοκαιριού, είχε happy end καθώς η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε την απόκτηση του Γκριεζμάν, έστω κι αν η Ατλέτικο το... αμφισβητεί. 

Ελισάβετ Σπανού: Η διαχρονική αξία! (pics)

Ελισάβετ Σπανού: Η διαχρονική αξία! (pics)

Το GWJ είναι και πάλι μαζί σας με μια πραγματικά διαχρονική αξία, την Ελισάβετ Σπανού.