ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Το Kuga Vignale είναι το... κόσμημα της Ford!

Το Kuga Vignale είναι το... κόσμημα της Ford!

Το νέο Ford Kuga Vignale είναι με σιγουριά το αυτοκίνητο που καλύπτει τις προσδοκίες και του πλέον απαιτητικού αγοραστή.

Επιμέλεια:

Η τελευταία γενιά του Kuga αποτελεί ένα εκ των κορυφαίων SUV που κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά, με όλα εκείνα τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τα μοντέλα της Ford. Στιβαρό αμάξωμα, ποιοτική κύλιση, άνεση και εξαιρετική οδική συμπεριφορά, η οποία θέτει ψηλά τον πήχη και σε αυτόν τον τομέα στην δημοφιλή κατηγορία στην οποία ανήκει το Kuga. Την ίδια στιγμή είναι διαθέσιμο με ιδιαίτερα πλούσια γκάμα κινητήρων, ενώ ξεχωρίζει η πολυτελής έκδοση Vignale, με το Kuga να μετατρέπεται σε μια εξαιρετικά πλήρη επιλογή για τους λάτρεις των premium SUV.

Το Kuga στη Vignale εκδοχή του διαφέρει προφανώς σε αισθητικές λεπτομέρειες, οι οποίες συμβάλλουν στην ποιοτική αναβάθμιση του SUV της Ford. Σχεδιαστικά, το Kuga Vignale φέρει τις σχετικές διακοσμητικές λεπτομέρειες στην μάσκα, ζάντες 18 ιντσών, καθώς και τα λογότυπα «Vignale» στο τόσο στο πλαϊνό τμήμα, όσο και πίσω. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Επόμενα Άρθρα

Βαλένθια: Η νέα φωνάρα και κορμάρα από την Θεσσαλονίκη!

Βαλένθια: Η νέα φωνάρα και κορμάρα από την Θεσσαλονίκη!

Ανερχόμενη... δύναμη της Θεσσαλονίκης η Βαλένθια Δηγενή που πραγματοποιεί ήδη καριέρα στις πίστες της βόρειας Ελλάδας.

Νταβίντ Σίλβα: Μικρός στο μάτι, τεράστιος στο χορτάρι

Νταβίντ Σίλβα: Μικρός στο μάτι, τεράστιος στο χορτάρι

Ο Νταβίντ Σίλβα είναι ο λόγος που στο αγγλικό ποδόσφαιρο άλλαξαν άποψη για τους μικρόσωμους ποδοσφαιριστές. Όσο χαμηλών τόνων είναι ως άνθρωπος, άλλο τόσο ντόρο κάνει η εσωτερική του δύναμη....