Φωτιά στα Σαββατόβραδα, σε Ισπανία και Γερμανία!

Gazzetta team
Φωτιά στα Σαββατόβραδα, σε Ισπανία και Γερμανία!

bet365

Μπορεί όλη η Ελλάδα να κινείται στους ρυθμούς των Ευρωεκλογών και των Αυτοδιοικητικών εκλογών, αλλά σε Ισπανία και Γερμανία έχουν πιο… σοβαρούς λόγους. Ποδοσφαιρικούς.

Προφανώς τόσο οι Ισπανοί, όσο και οι Γερμανοί θα κληθούν κι αυτοί στις κάλπες να αναδείξουν τους δικούς τους Ευρωβουλευτές. Όμως πριν από αυτά και για την ακρίβεια το βράδυ του Σαββάτου οι δύο χώρες έχουν να αναδείξουν και τους Κυπελλούχους τους.

Σπουδαία ματς αναμένονται και στις δύο περιπτώσεις, όπου πάντως υπάρχουν τόσο μεγάλα φαβορί, όσο και μεγάλα αουτσάιντερ. Στην Γερμανία η πρωταθλήτρια Μπάγερν θέλει να κάνει το νταμπλ και έχει τον πρώτο λόγο κόντρα στην Λειψία που μόνο αμελητέα ποσότητα δεν είναι και προφανώς δεν θα παραδώσει εύκολα τα όπλα της…

Φαβορί και μάλιστα ξεκάθαρο υπάρχει βεβαίως και στον τελικό του Copa Del Rey! Η επίσης πρωταθλήτρια Μπαρτσελόνα του Ερνέστο Βαλβέρδε, θέλει να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από την αποτυχία να φτάσει στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ κερδίζοντας την Βαλένθια και φτάνοντας στο νταμπλ.

Τόσο ο τελικός ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και την Βαλένθια που αρχίζει στις 10μμ στη Σεβίλλη, όσο κι αυτός ανάμεσα στην Μπάγερν και την Λειψία που κάνει σέντρα στις 9μμ στο Ολυμπιακό Στάδιο του Βερολίνου, θα μεταδοθούν τηλεοπτικά από την Nova.

Φυσικά στο gazzetta.gr θα υπάρχει… μαραθώνιο live chat με φάσεις «λεπτό-λεπτό», βίντεο, φωτογραφίες, δηλώσεις πρωταγωνιστών!

 

Τελευταία Νέα