Το Weekend των μεγάλων τελικών!

Gazzetta team
Το Weekend των μεγάλων τελικών!

bet365

Με τον καιρό να συνεχίζει να... πουλάει τρέλα με τις βροχές, το κρύο και το χαλάζι, έστω κι αν βρισκόμαστε στα μέσα του Μάη, δεν είναι κακή ιδέα ένα Σαββατοκύριακο στην θαλπωρή του σπιτιού. Ειδικά αν αυτό συνοδεύεται με δύο σπουδαίους τελικούς.

Είσαι ποδοσφαιρόφιλος; Υπάρχει πρόταση. Είσαι λάτρης της πορτοκαλί θεάς; Και για σένα υπάρχει πρόταση. Αλλά ακόμη καλύτερα αν είσαι γενικά φίλος του αθλητισμού, οπότε ξέρεις τι πρέπει να κάνεις και το απόγευμα του Σαββάτου και το βράδυ της Κυριακής! Η αρχή γίνεται με τον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας. Ένας από τους παλιότερους, πιο λαμπερούς και σημαντικότερους ποδοσφαιρικούς θεσμούς σε όλο τον κόσμο.

Ο... ποδοσφαιρικός ναός του Γουέμπλεϊ, τόπος διεξαγωγής του τελικού, ενισχύει ακόμη περισσότερο όλα τα παραπάνω. Η Μάντσεστερ Σίτι την περασμένη Κυριακή κατέκτησε το τρόπαιο της Πρέμιερ Λιγκ και σήμερα (Σάββατο) επιθυμεί να κάνει το νταμπλ κόντρα στην Γουότφορντ, που παρουσιάζεται ως το απόλυτο αουτσάιντερ. Σαφώς και δεν είναι ένας τελικός με απόλυτη λάμψη, αφού ο ένας εκ των δύο αντιπάλων δεν είναι... βαρύ όνομα και χαρτί, αλλά από την άλλη μιλάμε για τον θεσμό των εκπλήξεων. Οπότε στις 7μμ θα συντονιστούμε με τον ΣΚΑΪ για να παρακολουθήσουμε live αυτό το σημαντικό ματς. Φυσικά μέσω του live chat του gazzetta οι αναγνώστες του θα παρακολουθήσουν «λεπτό-λεπτό» τα όσα γίνουν στο Γουέμπλεϊ, τα γκολ, τα βίντεο, τα viral, την απονομή!

Περίπου... 24 και κάτι ώρες μετά, θα μάθουμε και το νέο αφεντικό της Ευρώπης σε επίπεδο Ευρωλίγκας. Aντίπαλοι θα βρεθούν η καταπληκτική Εφές Αναντολού που... ισοπέδωσε την Φενερμπαχτσέ του Ομπράντοβιτς και η ΤΣΣΚΑ Μόσχας που στον συγκλονιστικό 2ο ημιτελικό κέρδισε την Ρεάλ! To Novasports1 θα μεταδώσει φυσικά live τον τελικό.

Βέβαια από νωρίς το πρωί της Κυριακής έως και τα ξημερώματα της Δευτέρας, το gazzetta με την «πενταπλή» αποστολή του στη Βιτόρια θα καλύψει τα... πάντα όλα γύρω από τον τελικό και φυσικά, όπως κάθε χρόνο, η αυλαία θα πέσει με απολαυστική μπασκετοκουβέντα!

 

Τελευταία Νέα