Πόση... κόντρα Κριστιάνο – Μέσι ξέρεις; (quiz)

Κώστας Ζάλιαρης
Πόση... κόντρα Κριστιάνο – Μέσι ξέρεις; (quiz)

bet365

Το Gazzetta Weekend Journal έχει χάσει πλέον τον λογαριασμό με τα γκολ και τις επιδόσεις των Κριστιάνο Ρονάλντο και Λιονέλ Μέσι και καλεί τους αναγνώστες του να πάρουν θέση και να δείξουν πόσα γνωρίζουν για τους δύο παγκόσμιους αστέρες!

Τρίτη βράδυ, χατ-τρικ και... απαντήσεις στον Σιμεόνε που έδειχνε τα γεννητικά του όργανα δίχως να λογαριάσει τη ρεβάνς στο Τορίνο.

Τετάρτη βράδυ, έπρεπε να δοθούν άλλες απαντήσεις και αυτό έγινε με δυο γκολ και δυο ασίστ.

Οι Κριστιάνο Ρονάλντο και Λιονέλ Μέσι μπορεί πλέον να μη συνυπάρχουν στην Ισπανία, αλλά συνεχίζουν να ταράσσουν το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο με τα κατορθώματά τους στο Champions League!

Γκολ και ρεκόρ ο ένας; Τα ίδια και ο άλλος!

Μια ολόκληρη δεκαετία οι δυο τους κυριαρχούν στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, πλέον το κάνουν σε διαφορετικές χώρες από τη στιγμή που ο CR7 επέλεξε να συνεχίσει στην Ιταλία με τη Γιουβέντους, όμως, σαν να μη... χωρίστηκαν ποτέ τους, οι Κριστιάνο και Μέσι πορεύονται όπως έχουν συνηθίσει. Με ηγετικές εμφανίσεις, προσφέροντας κορυφαίες ποδοσφαιρικές βραδιές.

Το gazzetta.gr μεσοβδόμαδα... τρελάθηκε να μετράει γκολ από τους δύο αστέρες έπειτα απ' όσα έκαναν απέναντι σε Ατλέτικο Μαδρίτης και Λιόν και το Gazzetta Weekend Journal βάζει πλέον τις σπαζοκεφαλιές στους αναγνώστες του...

 

Τελευταία Νέα