Το... σοκ και δέος που προκάλεσε ο Άγιαξ!

Gazzetta team
Το... σοκ και δέος που προκάλεσε ο Άγιαξ!

bet365

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το βράδυ της Τετάρτης πέτυχε κάτι μοναδικό κόντρα στην Παρί, όμως η 4άρα του Άγιαξ επί της Ρεάλ μέσα στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» ήταν... σοκ και δέος για όλο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη!

align="LEFT">Το... έπος του «Αίαντα» προκάλεσε αίσθηση σε όλους τους ποδοσφαιρόφιλους του κόσμου και φυσικά το ίδιο συνέβη με τους χιλιάδες αναγνώστες του gazzetta.gr όπως αποτυπώθηκε και μέσω των σχολίων σε όλες τις αναρτήσεις για το συγκεκριμένο παιχνίδι της Μαδρίτης!

id="head-0"> href="http://www.gazzetta.gr/planetfootball/analyseis/article/1332027/i-eytyhia-na-einai-o-agiax-kai-pali-edo">Η ευτυχία να είναι ο Αγιαξ και πάλι εδώ

id="head-1"> href="http://www.gazzetta.gr/football/la-liga/article/1331979/real-madritis-o-pereth-ekane-protasi-ston-zintan-na-epistrepsei">Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Πέρεθ έκανε πρόταση στον Ζιντάν να επιστρέψει!

id="head-2"> href="http://www.gazzetta.gr/football/champions-league/article/1331920/i-marca-den-vathmologise-kan-toys-paiktes-tis-real-madritis-pic">Η Marca δεν βαθμολόγησε καν τους παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης! (pic)

id="head-3"> href="http://www.gazzetta.gr/football/champions-league/article/1331870/oi-opadoi-tis-real-tin-ora-toy-agona-me-ton-agiax-fonazan-na-paraitithei-o-pereth-vid">Οι οπαδοί της Ρεάλ την ώρα του αγώνα με τον Άγιαξ φώναζαν να παραιτηθεί ο Πέρεθ (vid)

id="head-4"> href="http://www.gazzetta.gr/football/champions-league/article/1331846/olokliros-o-agiax-kostizei-oso-o-mpeil-monos-toy-vid">Ολόκληρος ο Άγιαξ κοστίζει όσο ο Μπέιλ μόνος του! (vid)

id="head-5"> href="http://www.gazzetta.gr/football/champions-league/article/1331831/real-madritis-agiax-den-eho-dei-pote-ena-tsoyvali-me-lefta-na-vazei-gkol">Ρεάλ Μαδρίτης-Αγιαξ: «Δεν έχω δει ποτέ ένα τσουβάλι με λεφτά να βάζει γκολ»

id="head-6"> href="http://www.gazzetta.gr/football/champions-league/article/1331785/real-madritis-kai-tin-ora-tis-tessaras-o-serhio-ramos-gyrnage-ntokimanter-pics">Ρεάλ Μαδρίτης: Και την ώρα της τεσσάρας, ο Σέρχιο Ράμος γύρναγε ντοκιμαντέρ (pics)

id="head-7"> href="http://www.gazzetta.gr/football/champions-league/article/1331780/i-apithani-faoylara-toy-sene-apo-tin-pio-treli-gonia-lipsis-vid">Η απίθανη φαουλάρα του Σένε από την πιο «τρελή» γωνία λήψης (vid)

id="head-8"> href="http://www.gazzetta.gr/football/champions-league/article/1331715/real-madritis-agiax-1-4">Ρεάλ Μαδρίτης - Αγιαξ 1-4

id="head-9"> href="http://www.gazzetta.gr/football/champions-league/article/1331770/real-madritis-agiax-misi-ora-var-kai-gkolara-toy-tantits-gia-0-3-sti-madriti-vid">Ρεάλ Μαδρίτης-Αγιαξ: «Μισή ώρα» VAR και γκολάρα του Τάντιτς για το 0-3 στη Μαδρίτη (vid)

align="LEFT">
/>

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα