«Μαραθώνιος» από το gazzetta.gr για το ΝΒΑ All-Star Game 2019!

Gazzetta team
«Μαραθώνιος» από το gazzetta.gr για το ΝΒΑ All-Star Game 2019!

bet365

Οι λάτρεις του ΝΒΑ, αλλά και του Γιάννη Αντετοκούνμπο ετοιμαστείτε για ένα... all star ξενύχτι, αφού τα ξημερώματα της Δευτέρας (03.00πμ) το gazzetta.gr θα σας μεταφέρει στη Σάρλοτ για ένα ραντεβού αστέρων!

Το gazzetta.gr εδώ και πολλές μέρες, με τον Αντώνη Καλκαβούρα και τον Βασίλη Τσίγκα... οργώνει τις ΗΠΑ από άκρη σε άκρη και σας μεταφέρει όλα όσα συμβαίνουν στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ! Έφτασε πλέον η ώρα για το... κερασάκι στην γλυκιά αυτή μπασκετική τούρτα. Μέσα από τις οθόνες του pc, του tablet ή του κινητού σας, το gazzetta.gr θα σας... προσφέρει τα «πάντα όλα» από το All-Star Game 2019 όπου θα λάμψει για άλλη μια φορά το άστρο του Γιάννη Αντετοκούνμπο!

Φυσικά το ΝΒΑ All-Star Game 2019 θα έχει πλήρη κάλυψη κι από το COSMOTE TV με απεσταλμένους τους Βασίλη Σκουντή και Ρήγα Δάρδαλη.

Tην Κυριακή στις 03.00, θα δοθεί το τζάμπολ του State Farm All Star Saturday Night που περιλαμβάνει τα events, Taco Bell Skills Challenge, MTN DEW Three-Point Contest και AT&T Slam Dunk. Την Δευτέρα στις 03.00 θα αναμετρηθούν στο παιχνίδι των μεγαλύτερων αστέρων του ΝΒΑ, με αρχηγούς των δύο ομάδων τον «Greek Freak» και τον Λεμπρόν Τζέιμς!

 

Τελευταία Νέα