Το μέλλον της Ρεάλ είναι εδώ! (vids)

Δημήτρης Βέργος
Το μέλλον της Ρεάλ είναι εδώ! (vids)

bet365

Το Gazzetta Weekend Journal γράφει για την ανανέωση της Ρεάλ Μαδρίτης και το φρέσκο... αίμα που έχει ήδη μπει στο ρόστερ της Βασίλισσας με το βλέμμα σε ένα λαμπρό μέλλον.

Είναι ξεκάθαρο ότι στη Ρεάλ Μαδρίτης «χτίζουν» την επόμενη ομάδα, ανανεώνοντας το ρόστερ και μαζί τη δίψα για διακρίσεις και τρόπαια. Στη μετά Κριστιάνο Ρονάλντο εποχή η Ρεάλ είναι φανερό ότι περνάει σε μια μεταβατική περίοδο. Αυτό σε συνδυασμό με την ανακατασκευή του Σαντιάγο Μπερναμπέου βάζουν σε άλλη βάση τα δεδομένα στους Μερένγκες. Άλλωστε το εγχείρημα αυτό θα συγκεντρώσει τα περισσότερα κεφάλαια, κάτι που χωρίς καμία αμφιβολία επηρεάζει ακόμα και τεράστια brand names όπως είναι και η Ρεάλ.

Τα μεγάλα φαβορί Λίβερπουλ, Τσέλσι και Γιουβέντους παίζουν σε φοβερές αποδόσεις στο νέοPamestoixima.gr.

Η Ρεάλ Μαδρίτης κινείται μεταγραφικά έχοντας στο πίσω μέρος του μυαλού της το μέλλον. Η τελευταία απόδειξη ήταν η απόκτηση του Μπραΐμ Ντίαθ, του 19χρονου Ισπανού μεσοεπιθετικού τον οποίο ο Πεπ Γκουαρδιόλα δεν πίστεψε στη Μάντσεστερ Σίτι και η Ρεάλ αποφάσισε να ξοδέψει 17 εκατομμύρια ευρώ για να τον φέρει στο Σαντιάγο Μπερναμπέου.

Ο Ντίαθ ήταν το τελευταίο «διαμαντάκι» το οποίο πρόσθεσαν οι Μαδριλένοι και ευελπιστούν πως θα το πλάσουν με έξυπνο τρόπο αναδεικνύοντας τον ως τον επόμενο αστέρα που θα γοητεύσει το κοινό του Σαντιάγο Μπερναμπέου. Από το καλοκαίρι βρίσκεται ήδη στη Μαδρίτη ο Βινίσιους Τζούνιορ, ο 18χρονος Βραζιλιάνος εξτρέμ, ο οποίος μεταγράφηκε για περισσότερα από 60 εκατομμύρια ευρώ από τη Φλαμένγκο, και άρχισε να αφήνει άφωνους τους πάντες με την τεχνική του κατάρτιση στα παιχνίδια της δεύτερης ομάδας. Δειλά δειλά ξεκίνησε να παίρνει και χρόνο συμμετοχής στην πρώτη ομάδα, κάνοντας μάλιστα και μία εξαιρετική εμφάνιση στο πρόσφατο ματς του Copa Del Rey με τη Λεγανές, και δεδομένα αποτελεί ένα μεγάλο κεφάλαιο για το μέλλον.

Δεν είναι, ωστόσο, ο μόνος Βραζιλιάνος πάνω στον οποίο επιθυμούν να βασιστούν στη Ρεάλ στα χρόνια που θα έρθουν. Ο λόγος φυσικά για τον επίσης 18χρονο Βραζιλιάνο εξτρέμ Ροντρίγκο, ο οποίος είναι κλεισμένος για το προσεχές καλοκαίρι από τη Σάντος έναντι ενός επίσης αλμυρού ποσού που άγγιξε τα 45 εκατομμύρια ευρώ. Στη Ρεάλ θεωρούν πως έχουν προσθέσει στο δυναμικό τους τα δύο μεγαλύτερα ταλέντα από τη Βραζιλία σε αυτές τις ηλικίες που θα αποτελέσουν μελλοντικά και τη βάση της Σελεσάο.

Τα δίχτυα της Ρεάλ Μαδρίτης στη Λατινική Αμερική δεν περιορίστηκαν μόνο στη Βραζιλία, αλλά και στην αγορά της Αργεντινής. Εκεί τη δεδομένη στιγμή οι Μερένγκες βρίσκονται σε ανοικτή επικοινωνία με τη Ρίβερ Πλέιτ για την απόκτηση του 20χρονου χαφ Εσέκιελ Παλάσιος, μια μεταγραφή που αν τελικά ολοκληρωθεί θα κοστίσει στους Μαδριλένους 20 εκατομμύρια ευρώ.

Βέβαια, στη Ρεάλ έχουν φροντίσει και για τα μετόπισθεν. Ξεκινώντας κάτω από τα δοκάρια με τον 19χρονο Ουκρανό γκολκίπερ Αντρέι Λούνιν, για τον οποίο το περσινό καλοκαίρι οι Μερένγκες ξόδεψαν κάτι παραπάνω από 8 εκατομμύρια ευρώ για να τον φέρουν από τη Ζόρια. Ο Λούνιν έχει προλάβει μάλιστα να πραγματοποιήσει ήδη τρεις συμμετοχές με την Εθνική ομάδα της χώρας του και έχει ξεκινήσει να μαζεύει εμπειρίες πηγαίνοντας τη φετινή σεζόν δανεικός στη Λεγανές. Μία έξυπνη κίνηση καθώς δεν χρειάστηκε να φύγει από τη Μαδρίτη.

Όλο αυτοί σε συνδυασμό με παίκτες όπως ο Μάρκο Ασένσιο, ο Ντάνι Θεμπάγιος, που αποκτήθηκαν σε προηγούμενες μεταγραφικές περιόδους και είναι λίγο μεγαλύτεροι ηλικιακά, όπως επίσης και ο Άλβαρο Οντριοθόλα, αλλά και παίκτες επίσης στα 22-23α τους όπως οι Χεσούς Βαγέχο και Σέρχιο Ρεγκιλόν συνθέτουν μια βάση γεμάτη με ταλέντο και πλούσιο μέλλον.

 

Τελευταία Νέα