H πιο hot παρουσία της ελληνικής showbiz για το 2018 (poll & pics)

Gazzetta team
H πιο hot παρουσία της ελληνικής showbiz για το 2018 (poll & pics)

bet365

Οι «καυτές» παρουσίες της ελληνικής showbiz που δεν σταμάτησαν ν' απασχολούν τα media το 2018.

Οι λαμπερές παρουσίες της ελληνικής showbiz που σε κάθε τους βήμα τραβούν τα φώτα πάνω τους. Κάποιες μας συστήθηκαν το 2018, με άλλες δεν βαριόμαστε ν' ασχολούμαστε ποτέ.

Ποια έκανε μεγαλύτερο πάταγο;

Ιωάννα Τούνη

Μπήκε στη ζωή μας σαν... τουνάμι. Η εκρηκτική παρουσία ήρθε από την Θεσσαλονίκη και έκανε χαμούλη στο My Style Rocks. Κάθε της βήμα απασχολεί τα media και κάθε της post είναι πιο «καυτό» από το προηγούμενο.


Μαρία Κορινθίου
Κάθε της βήμα γίνεται πρώτο θέμα στα sites της showbiz. Το 2018 αποχαιρέτησε το μελαχρινό μαλλί της και έφερε τα πάνω - κάτω με το νέο της look για της ανάγκες του ρόλου της στο «Η Νεράιδα και το Παλικάρι».

Ηλιάννα Παπαγεωργίου
Από εμάς είναι «ναι». Η Ηλιάννα Παπαγεωργίου απασχόλησε full το τηλεοπτικό κοινό από τη συμμετοχή της στο Next Top Model και τις «καυτές» ατάκες της.

Νικολέττα Ράλλη
Η εκρηκτική της παρουσία δεν πέρασε απαρατήρητη ούτε την φετινή σεζόν, ενώ το ειδήλιο με τον Γιώργο Μαυρίδη είναι το αγαπημένο θέμα των πάνελ.

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου
Η παρουσία της στο My Style Rocks άφησε εποχή! Είτε ξανθιά, είτε μελαχρινή προκαλεί εγκεφαλικά!

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου
Η ξανθιά παρουσιάστρια κατάφερε να απασχολήσει και φέτος τα ελληνικά media. Η παρουσία της στον ΣΚΑΪ την ανανέωσε και κράτησε το ενδιαφέρον του κοινού.

Ιωάννα Μπέλλα
Είναι το hot όνομα της σεζόν. Από τις οντισιόν του Next Top Model, στα καλλιστεία και τα Μις Υφήλιος. Κάθε της παρουσία συζητιέται και κάθε απάντησή της γίνεται τίτλος.

Ελένη Φουρέιρα
Η Ελένη έκανε Χ Α Μ Ο στην Eurovision με την Κύπρο κι έκανε όλη την Ευρώπη να τραγουδάει «Fuego». Όσο για το νέο της κλιπ «Tómame»; Οι χορευτικές της κινήσεις σου παίρνουν την ανάσα.

Δήμητρα Αλεξανδράκη
Η παρουσία της μας είχε λείψει και το Nomads την έφερε ξανά στο προσκήνιο. Φυσικά, έφερε και φιτιλιές στο ριάλιτι επιβίωσης με τον εκρηκτικό της χαρακτήρα.


 

Τελευταία Νέα