Το κουίζ του 2018 με... άρωμα ΠΑΟΚ!

Σταύρος Σουντουλίδης
Το κουίζ του 2018 με... άρωμα ΠΑΟΚ!

bet365

Μια γεμάτη από κάθε άποψη χρονιά φτάνει στο τέλος της για τον ΠΑΟΚ και τους φίλους τους, οι οποίοι μπορούν να τεστάρουν τις γνώσεις τους στο «ασπρόμαυρο» κουίζ του GWJ για το 2018.

Η χρονιά που μας αποχαιρετά στιγματίστηκε από πολλά γεγονότα, εντός και εκτός των αγωνιστικών γραμμών, για τον ΠΑΟΚ που κρατάει την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας, για 7η φορά στην ιστορία του, αλλά και την ξέφρενη πορεία του στο πρωτάθλημα της σεζόν 2018-19.

Ήταν μια χρονιά έντονων συγκινήσεων, έντασης, πάθους, που απέδειξε ότι ο «Δικέφαλος» έχει αλλάξει επίπεδο, είναι στους απόλυτους πρωταγωνιστές και κυρίαρχους του ελληνικού ποδοσφαίρου!

Τι μπορούμε να θυμηθούμε από τη χρονιά που φεύγει; Αμέτρητες στιγμές. Από την αήττητη πορεία σε πρωτάθλημα και κύπελλο, τη μη διεξαγωγή του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, τη διακοπή του ντέρμπι με την ΑΕΚ, τον Κομίνη, τον Ιβάν Σαββίδη, τον τελικό του ΟΑΚΑ, την καλοκαιρινή πορεία στην Ευρώπη, τις νίκες εντός των συνόρων, αλλά και την κάκιστη παρουσία στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Απ’ όλα είχε ο… μπαξές; Γι’ αυτό είπαμε να δοκιμάσουμε-τεστάρουμε τις γνώσεις σας και να μας αποδείξετε πόσο καλά θυμάστε τη χρονιά που φεύγει στο απόλυτο «ασπρόμαυρο κουίζ» που ακολουθεί…

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα