Γοητεύει το το νέο Suzuki Vitara!

Gazzetta team
Γοητεύει το το νέο Suzuki Vitara!

bet365

Το πρώτο Suzuki Vitara πραγματοποίησε το ντεμπούτο του το 1988. . Μετά από 30 χρόνια, το 2018 σηματοδοτεί την 30ή επέτειό του και πλέον το Vitara επιστρέφει ανανεωμένο και έτοιμο να συνεχίζει την εντυπωσιακή εμπορική πορεία των προκατόχων του.

Η τέταρτη γενιά Vitara λανσαρίστηκε το 2015 για να καλύψει τις σημερινές ανάγκες της εποχής. Διαθέτει σύστημα τετρακίνησης Suzuki ALLGRIP Select για βελτιωμένη απόδοση εκτός δρόμου, προηγμένα συστήματα ασφαλείας, πλούσιο εξοπλισμό και μοναδικές επιλογές για εξατομίκευση ώστε να ανταποκρίνεται στις προτιμήσεις κάθε οδηγού. Το 2018, έτος ορόσημο για το 30ο έτος κυκλοφορίας του μοντέλου, το Vitara εξελίσσεται με νέα, δυναμική εμφάνιση και ακόμα πιο αναβαθμισμένη ποιότητα εσωτερικού.

Ο ξεκάθαρος SUV προσανατολισμός του αποπνέει δύναμη και σιγουριά, κερδίζοντας τις εντυπώσεις με την πρώτη ματιά. Η παλέτα χρωμάτων του Vitara, η οποία αποτελείται από 7 επιλογές χρωμάτων και 8 επιλογές διχρωμίας έχει ανανεωθεί με την προσθήκη τριών επιπλέον επιλογών διχρωμίας: την σπορ και φωτεινή Solar Yellow Pearl / Cosmic Black Pearl, την Solar Yellow Pearl / Superior White και την εκλεπτυσμένη επιλογή Ice Grayish Blue Metallic / Cosmic Black Pearl.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ VITARA ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα