Ο Μπαχ στο σώμα του 6άχρονου Στέλιου Κερασίδη! (pics & vids)

Κωνσταντίνος Μελάγιες
Ο Μπαχ στο σώμα του 6άχρονου Στέλιου Κερασίδη! (pics & vids)

bet365

Ο Στέλιος Κερασίδης αν και μόλις 6 ετών έχει κατακτήσει τον κόσμο παίζοντας πιάνο. Το G-Weekend παρουσιάζει ένα... μουσικό φαινόμενο!

Λένε πως υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι γεννιούνται με κάποιο χάρισμα. Λίγοι όμως είναι αυτοί που σε πολύ μικρή ηλικία καταφέρνουν όχι μόνο να το ανακαλύψουν, αλλά να το προσφέρουν απλόχερα στους άλλους.

Ο 6άχρονος Στέλιος Κερασίδης ανήκει στην δεύτερη κατηγορία αφού ήδη εδώ και καιρό τα δάχτυλά του μαγεύουν τα πλήκτρα του πιάνου με αποτέλεσμα η φήμη του να έχει ξεπεράσει προ πολλού τα ελληνικά σύνορα.

Στις 31 Οκτωβρίου 2018 ο μικρός Στέλιος έγινε ο νεαρότερος μουσικός που έπαιξε στο «Carnegie Hall». Η Νέα Υόρκη έμεινε άφωνη ακούγοντας τα δάχτυλα του να… χορεύουν σε ρυθμούς Σοπέν.

Το ίδιο συναίσθημα έχουν βιώσει και όσοι τον άκουσαν στο «Palazzo Leti Sansi» της Ρώμης (πήρε την πρωτιά με βαθμολογία 100/100) και στο «Vienna’s Musikverein». Τον Μάρτιο έχει προσκληθεί να παίξει στο «London’s Albert Hall».

Χώροι που ενήλικες καταξιωμένοι μουσικοί ονειρεύονται να βρεθούν.

Ο Στέλιος είναι πάντως ένα φυσιολογικό παιδί χάρη στις αρχές και την καθοδήγηση των γονέων του. Βασικά είναι ένα κανονικό παιδί γιατί και ποδήλατο θα κάνει και μπάλα θα παίξει και σκανταλιές ενός μικρού παιδιού θα κάνει, αλλά τον χαρακτηρίζει η ταπεινότητα η οποία πηγάζει από το οικογενειακό του περιβάλλον.

Ο Στέλιος Κερασίδης όμως έχει βαλθεί να «τρελάνει» και το ελληνικό κοινό αφού ήδη βρίσκεται στον τελικό του τηλεοπτικού show «Ελλάδα έχεις ταλέντο». Μένει ένα ακόμη βήμα για μία ακόμη κατάκτηση σε τόσο μικρή ηλικία.

Κανείς δεν ξέρει αν θα κερδίσει και αυτόν τον διαγωνισμό, αλλά με σιγουριά μπορούμε να πούμε πως ακούγοντας τον 6άχρονο Στέλιο να παίζει Μπαχ έχει την ικανότητα να μας ταξιδεύει.

 

Τελευταία Νέα