Το ντέρμπι του ΟΑΚΑ μας... καθηλώνει!

Gazzetta team
Το ντέρμπι του ΟΑΚΑ μας... καθηλώνει!

bet365

Μια ακόμη Κυριακή και ένα ακόμη μεγάλο ντέρμπι στην Σούπερ Λίγκα! Μετά την Τούμπα και το Καραϊσκάκη σειρά παίρνει το Ολυμπιακό Στάδιο που υποδέχεται το ΑΕΚ-Ολυμπιακός με την τεράστια βαθμολογική σημασία!

Αμφότερες οι ομάδες θέλουν μόνο τη νίκη προκειμένου να μην μείνουν από τόσο νωρίς πίσω βαθμολογικά. Μετά τις ήττες τους στις μεσοβδόμαδες ευρωυποχρώσεις του, ΑΕΚ και Ολυμπιακός έχουν στο μυαλό μόνο το τρίποντο. Ένα ματς φυσικά που αξίζει να παρακολουθήσουμε και είναι η καλύτερη πρόταση για το Weekend!

Thn Κυριακή, το ντέρμπι... αρχίζει από τις 18:30 στο Novasports1HD με το Pre Game της «Ώρας των Πρωταθλητών» από το ΟΑΚΑ με τους Γιαννίκο Δούσκα και Λίλα Κουντουριώτη και εκλεκτούς καλεσμένους που θα βάλουν τους φίλους του ποδοσφαίρου στο κλίμα του ντέρμπι. Τη σκυτάλη παίρνει στις 20:30 στο Novasports1HD η απευθείας μετάδοση του μεγάλου αγώνα με όλο το δημοσιογραφικό και τεχνικό επιτελείο των καναλιών της Nova να μεταφέρουν τα πάντα από το γήπεδο. Αμέσως μετά το τέλος του ντέρμπι θα ακολουθήσει στην εκπομπή «Ώρα των Πρωταθλητών» και στο Novasports1HD, το «τρίτο ημίχρονο» με όλο το ρεπορτάζ και τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών.

 

Τελευταία Νέα