Ο τοίχος είχε τη δική του ιστορία... για τον Γιαννιώτη! (pics & vid)

Δημήτρης Τομαράς
Ο τοίχος είχε τη δική του ιστορία... για τον Γιαννιώτη! (pics & vid)

bet365

Το γκράφιτι για τον Σπύρο Γιαννιώτη τα... σπάει και το G-Weekend παρουσιάζει φωτογραφίες και βίντεο από τη νέα δουλειά του Νέιθαν Μακρή, γνωστού από τις τοιχογραφίες του σε Καραϊσκάκη, Ρέντη αλλά και στο γήπεδο της Φόρεστ.

Ο Νέιθαν Μακρής, γνωστός για τις εξαιρετικές του τοιχογραφίες στο Καραϊσκάκη, τον Ρέντη αλλά και το γήπεδο της Φόρεστ, έφτιαξε ακόμα μία ως έναν φόρο τιμής για τον σπουδαίο κολυμβητή Σπύρο Γιαννιώτη.

Αυτή η εξαιρετική τοιχογραφία (σ.σ. ή γκράφιτι) για τον Σπύρο Γιαννιώτη φτιάχτηκε στο Καραϊσκάκη (σ.σ. στον χώρο που ήταν το Red Cafe). Σηματοδοτεί και μία νέα προσπάθεια του ίδιου του Σπύρου μαζί με τον προπονητή του, Νίκο Γέμελο. Ένα πρόζεκτ στο γήπεδο Καραϊσκάκη και την Θύρα 23 στο παλιό Red Cafe για Ακαδημίες κολύμβησης και baby swimming που έχει ξεκινήσει από τις 3 Σεπτεμβρίου. Ο Μακρής - που έχει φτιάξει γκράφιτι και στις εγκαταστάσεις του Ατρόμητου - δεν αναμένεται πάντως να σταματήσει εδώ καθώς έχει και άλλα πλάνα για τοιχογραφίες σε αθλητικούς χώρους (στο Instagram μπορείτε να τον βρείτε στο @makrisnathan και το site του είναι το toixografies.gr).

- Δείτε πιο κάτω το video αλλά και τις φωτό καρέ καρέ από το πως φτιάχτηκε η τρομερή τοιχογραφία για τον Γιαννιώτη.

 

Τελευταία Νέα