Κόρι Γκάουφ: Η επόμενη Σερένα Ουίλιαμς... και βάλε! (pics & vids)

Κωνσταντίνος Μελάγιες
Κόρι Γκάουφ: Η επόμενη Σερένα Ουίλιαμς... και βάλε! (pics & vids)

bet365

To GWJ σας παρουσιάζει την 14άχρονη Κόρι Γκάουφ η οποία έχει τρελάνει το παγκόσμιο τένις και πιστεύεται πως θα ξεπεράσει τον θρύλο της Σερένα Ουίλιαμς.

Η Σερένα Ουίλιαμς εμφανίστηκε στο χώρο του τένις το 1998 σε ηλικία 17 ετών και έκτοτε κατάφερε να κατακτήσει 23 Grand Slam και ουσιαστικά να γίνει μία εκ των κορυφαίων στο άθλημα. Εκτός όλων των άλλων η Αμερικανίδα ήταν αυτή που άλλαξε τον τρόπο παιχνιδιού αν θέλετε, αφού βασίστηκε πολύ στη δύναμη.

Έκτοτε πολλές τενίστριες προσθέτουν μυικό όγκο στο σώμα τους ώστε αν μπορέσουν αν ανταποκριθούν σε έναν πιο δυναμικό, πιο επιθετικό τρόπο παιχνιδιού.

''Εδώ παίζεις στην έδρα σου και με Cash Out* '' *Ισχύουν Όροι και Προυποθέσεις

Η σημαντικότερη από όλες τις επιτυχίες της Ουίλιαμς ήταν πως αποτέλεσε πρότυπο για χιλιάδες παιδιά.

Μόνο όμως ένα από αυτά έχει τις δυνατότητες να την ξεπεράσει...

Η Κόρι Γκάουφ γεννήθηκε το 2004, όταν δηλαδή η Σερένα είχε κατακτήσει έξι τίτλους Grand Slam και ήδη η φήμη της έχει ξεπεράσει κάθε όριο αφού αποτελεί μέλος της περίφημης Ακαδημίας του Πάτρικ Μουράτογλου.

Κατέχει την 1η θέση στην παγκόσμια κατάταξη στην κατηγορία των juniors (παιδιά ηλικίας μέχρι και 18 ετών που γίνονται επαγγελματίες). Για να καταλάβετε το μέγεθος του συγκεκριμένου στοιχείου θα σας αναφέρουμε πως στο Top 150 της κατάταξης στα juniors υπάρχουν μόλις δύο αθλήτριες γεννημένες το 2004.

Φέτος σε ηλικία επαναλαμβάνουμε μόλις 14 ετών κατέκτησε το Roland Garros στα juniors ενώ αγωνίστηκε και στον πρώτο προκριματικό του US OPEN στην επαγγελματική κατηγορία.

Η νεαρή Αμερικανίδα έχει ένα πολύ πλούσιο βιογραφικό κατακτώντας στόχους πολύ νωρίτερα από την ηλικία τους.

Σε ηλικία 13 ετών έγινε η νεαρότερη φιναλίστ του US OPEN Juniors.

Σε ηλικία 13 ετών έφτασε στον τελικό του Wimbledon έχοντας το Νο3 στο τουρνουά κι εώ ήταν η μικρότερη από όλες όσες είχαν αγωνιστεί.

Κατέκτησε το Roland Garros κι έγινε η 4η νεαρότερη σε ηλικία πίσω από τις Μαρτίνια Χίνγκις, Τζένιφερ Καπριάτι και Γκαμπριέλα Σαμπατίνι οι οποίες εν συνεχεία πρωταγωνίστησαν για πολλά χρόνια στο τένις.

Σε ηλικία 10 ετών κατέκτησε το εθνικό πρωτάθλημα των ΗΠΑ σε χωμάτινη επιφάνεια για ηλικίες μέχρι 12 ετών.

Πριν λίγες μέρες έβγαλε σερβίς στη Νέα Υόρκη 193 χλμ/ώρα!

Λόγω της ηλικίας της μπορεί να αγωνιστεί σε λίγα επαγγελματικά τουρνουά αν κι έχει προλάβει να πανηγυρίσει δύο νίκες.

Η Γκάουφ παραμένει προσγειωμένη παρά το γεγονός πως αρκετός κόσμος την αναγνωρίζει στους δρόμους των ΗΠΑ. Σε αυτό συμβάλλουν εντυπωσιακά οι γονείς της οι οποίοι φροντίζουν να διατηρούν το μυαλό της μέσα στο κεφάλι της κόρης τους και όχι πάνω από αυτό.

 

Τελευταία Νέα