Ο Ολυμπιακός Βόλου έρχεται με... αγγλικό αέρα!

Ο Ολυμπιακός Βόλου έρχεται με... αγγλικό αέρα!

bet365

Ο Ολυμπιακός Βόλου θέλει να γίνει και πάλι πρωταγωνιστής! Ο Ανδρέας Κικίλιας, ύστερα από τρία χρόνια περιπλάνησης στο αγγλικό ποδόσφαιρο επιστρέφει για να βάλει τη σφραγίδα του σ' αυτήν τη νέα προσπάθεια που έχουν αγκαλιάσει άπαντες και εξηγεί στο Gazzetta Weekend Journal το πώς θα συμβεί αυτό!

Το Σεπτέμβριο του 2015 άφηνε το ελληνικό ποδόσφαιρο και τον Ολυμπιακό Βόλου για να ανοίξει τα φτερά του. Η Championship κι η Μπρέντφορντ τον περίμεναν.

Τρία χρόνια μετά, επιστρέφει στην ομάδα της καρδιάς του, στον τόπο του για να βοηθήσει κι αυτός από το δικό του μετερίζι να επιστρέψει ο Ολυμπιακός Βόλου εκεί που ανήκει.

Με τον κόσμο και μια πρωτόγνωρη - για τα επίπεδα της Γ' εθνικής - οργάνωση, η ομάδα του Βόλου θέλει να στείλει το μήνυμα ότι... είναι εδώ, σύμφωνα με όσα είπε στο Gazzetta Weekend Journal ο γενικός διευθυντής της ομάδας Ανδρέας Κικίλιας.

Ο Τυχερός Τροχός προσφέρει* μία τυχερή περιστροφή κάθε μέρα. *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. 21+

Πώς άφησες, πώς βρήκες και τι στόχοι υπάρχουν στον Ολυμπιακό Βόλου;

Άφησα την ομάδα στην Β’ Εθνική (χρονιά στην οποία αποχώρησε από το πρωτάθλημα), την βρήκα στην Γ’ Εθνική αλλά με ένα πολύ δυνατό πρότζεκτ το οποίο έχει έναν και μόνο στόχο. Την άνοδο!!

Πώς τρέχει ο σχεδιασμός μέχρι τώρα;

Ο σχεδιασμός; Σε επαγγελματικά πρότυπα αφού οι ανανεώσεις, οι μεταγραφές, το κέντρο προετοιμασίας αλλά μέχρι και ο ιματισμός είχαν συμφωνηθεί από τον Μάιο. Δεν τα συναντάς αυτά σε ομάδες Γ’ Εθνικής ούτε καν Β’! Νομίζω τα παραπάνω μιλάνε από μόνα τους για το πως κινείται η Διοίκηση την φετινή χρονιά. Από την πλευρά μου θα προσπαθήσω να βάλω κάποια πράγματα που είδα στο αγγλικό ποδόσφαιρο. Πέραν του αγωνιστικού τομέα, σχεδιάσαμε, παρουσιάσαμε και διαθέσαμε τα εισιτήρια διαρκείας από πολύ νωρίς. Επίσης, στο χορηγικό/εμπορικό κομμάτι είμαστε ήδη πολύ κοντά στο να πετύχουμε τον στόχο της φετινής σεζόν (με δεδομένο ότι το πρωτάθλημα ξεκινάει 23 Σεπτέμβρη).

To παρελθόν είναι οδηγός για ένα καλύτερο μέλλον;

Το παρελθόν το αφήνουμε πίσω και προχωράμε. Δεν θέλω να σταθώ σε λάθη που ίσως να έγιναν τις περασμένες περιόδους αλλά να σταθώ στα μηνύματα που λαμβάνω από τον κόσμο φέτος. Υπάρχει τρομερή συσπείρωση και ο κόσμος του Ολυμπιακού Βόλου θα είναι και φέτος δίπλα στην ομάδα βοηθώντας την ομάδα να πετύχει τον στόχο της. Με τον κόσμο στο πλευρό της ομάδας είναι μοιραίο ότι θα επανέλθει στα επίπεδα που την έχουμε συνηθίσει όλοι μας.

Πως ήταν η εμπειρία στην Αγγλία και στην Μπρέντφορντ;

Το 2015 έλεγα ότι φεύγω με προορισμό για την Μέκκα του ποδοσφαίρου. Ε, τελικά αυτό συνάντησα. Πρωτόγνωρες εμπειρίες και παραστάσεις που έχουν χαραχτεί μέσα μου. Τρομερό επίπεδο οργάνωσης σε όλα τα επίπεδα από τις Ακαδημίες έως την 1η ομάδα. Όλοι προσπαθούν για έναν μοναδικό σκοπό. Παλμός στο γήπεδο από γηπεδούχους και φιλοξενούμενους χωρίς να ανοίξει ρουθούνι. Νομίζω ήταν 3 χρόνια μοναδικά που δεν θα άλλαζα με τίποτα. Έφυγα ως φίλος και σίγουρα στο άμεσο μέλλον θα επισκεφτώ ξανά την ομάδα της Μπρέντφορντ για να παρακολουθήσω κάποιον αγώνα.

Η γνώμη σου για τον Χατζηθεοδωρίδη;

Τον Ηλία τον γνώρισα την αγωνιστική περίοδο 2016/17. Σεμνός και πολύ εργατικός ποδοσφαιριστής. Τον είδα σε 3 ματς όπου αγωνίστηκε βασικός με την 1η ομάδα στο Carabao Cup με αντιπάλους όπως η QPR κι η Norwich. Στο δεύτερο μισό της χρονιάς που πέρασε έπαιξε δανεικός (παίρνοντας φανέλα βασικού) στην Cheltenham. Νομίζω ότι είναι μια πολύ καλή μεταγραφή τόσο για τον ίδιο όσο και για τον Παναθηναϊκό και είναι ένας παίχτης που έχει ακόμα να δείξει πολλά. Του εύχομαι καλή επιτυχία.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα