Ο Σταλόνε στο G-Weekend για Rocky, Rambo και... Άρνολντ!

Ο Σταλόνε στο G-Weekend για Rocky, Rambo και... Άρνολντ!

bet365

Το G-Weekend Journal συνάντησε και συνομίλησε στο Μπέρμιγχαμ με τον θρυλικό Σιλβέστερ Σταλόνε. Ο «Sly» διηγήθηκε ιστορίες για Rocky, Rambo, αλλά και τον Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ.

«Η ζωή δεν είναι το πόσο δυνατά μπορείς να χτυπήσεις, αλλά πόσα χτυπήματα μπορεί να δεχθείς και να συνεχίσεις να προχωράς μπροστά».

Ο Σιλβέστερ Σταλόνε στον ρόλο της ζωής του, ως Rocky Balboa, στο σπουδαιότερο κινηματογραφικό του franchise έγραψε την δική του ιστορία συντηρώντας τον απόλυτο μύθο για 42 χρόνια.

Ένας larger than life χαρακτήρας που συνοδεύει τον Αμερικανό σούπερ σταρ του Χόλιγουντ σε κάθε βήμα του.

''Εδώ παίζεις στην έδρα σου και με Cash Out* '' *Ισχύουν Όροι και Προυποθέσεις

Ως Rambo πήγε τις ταινίες δράσης σε άλλο επίπεδο καταφέρνοντας το όνομα του ήρωα που ενσαρκώνει να γίνει συνώνυμο της «βαρβατίλας» και του macho τύπου.

Ο «Sly» έχτισε μια τεράστια καριέρα πάνω σε αυτούς τους δύο ήρωες, ωστόσο είναι μάλλον άδικο να περιορίσει κανείς μια πορεία σχεδόν μισού αιώνα αποκλειστικά σε αυτά τα σίκουελ.

Ποιος μπορεί να ξεχάσει την Cobra, το Lock Up όπου περνάει τα πάνδεινα από τον διευθυντή φυλακών που υποδύεται ο Ντόναλντ Σάδερλαντ, το Cliffhanger όπου αναρριχάται στα βουνά, το Demolition Man, τον Δικαστή Dredd, αλλά και το Expendables, όπου κατάφερε να συγκεντρώσει την avant garde των action movies με προεξάρχοντα τον πρώην άσπονδο φίλο του, Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ.

Ο Σταλόνε είναι ο άνθρωπος που ενσάρκωσε το american dream σε όλο του το μεγαλείο. Η ζωή του μοιάζει με roller coaster αφού περιπλανήθηκε σε αχαρτογράφητους ατραπούς φλερτάροντας με την χρεοκοπία και την οικονομική εξαθλίωση προτού δει τους κόπους του να ανταμείβονται.

Μάλιστα, έφτασε στο σημείο να πουλήσει τον σκύλο του προκειμένου να επιβιώσει. Ο Rocky κόστισε μόλις 1.1 εκατ. δολάρια μπάτζετ, ενώ τα έσοδα του φιλμ ξεπέρασαν τα 225 εκατ!

Η ιστορία του άσημου μποξέρ που κατακτά τον κόσμο συγκίνησε τους πάντες και δικαιολογημένα προτάθηκε σε 10 διαφορετικές κατηγορίες για Όσκαρ κατακτώντας τρία εξ αυτών (καλύτερης ταινίας μεταξύ άλλων).

Ο «Italian Stallion», ο οποίος πριν από λίγες μέρες έκλεισε τα 72 του χρόνια παραμένει fit, ενώ εξακολουθεί να έχει το βλέμμα του... τίγρη!

Ο Σιλβέστερ Σταλόνε στις 6 και 7 Ιουλίου ταξίδεψε μαζί με τη σύζυγο του Τζένιφερ και τις τρεις κόρες του στην Αγγλία. Αρχικά στο Λονδίνο και στη συνέχεια στο Μπέρμιγχαμ. Στις δύο μεγαλουπόλεις συγκεντρώθηκαν εκατοντάδες θαυμαστές του Αμερικανού ηθοποιού, σκηνοθέτη και παραγωγού προκειμένου να γιορτάσουν από κοινού τα γενέθλια του, αλλά και τα 42 χρόνια από την κυκλοφορία του πρώτου Rocky.

O Sly, όντας σε εξαιρετική διάθεση ανέβηκε στην σκηνή και ξετύλιξε το κουβάρι της ζωής του κάνοντας αναφορά στις δύσκολες στιγμές που πέρασε παλεύοντας για την επιβίωση του, μέχρι την καταξίωση με τον Rocky και τον Rambo.

Το standing ovation αλλά και η ιαχή «Rocky, Rocky», δονούσε τον χώρο με τον μεγάλο πρωταγωνιστή να συγκινείται από την λατρεία του κόσμου και την οικογένεια του να καταγράφει τις στιγμές όπου ο δημοφιλής ηθοποιός έδινε το δικό του ρεσιτάλ εν μέσω επευφημιών.

Προηγήθηκε μια Χολιγουντιανής εισαγωγή προτού ο Σιλβέστερ Σταλόνε κάνει την εμφάνιση του, αλλά και δημοπρασία με υπογεγραμμένα αντικείμενα του μεγάλου σταρ με τις τιμές να χτυπάνε «ταβάνι», αφού κάποιος έφτασε στο σημείο να προσφέρει 15.000 ευρώ για δύο γάντια του μποξ με το αυτόγραφο του «Rocky»!

Το G-Weekend Journal είχε την τιμή να συναντήσει, αλλά και να συνομιλήσει με τον απόλυτο κινηματογραφικό ήρωα, ο οποίος έδειχνε ευδιάθετος.

Ο Σταλόνε, ο οποίος απολαμβάνει όλα τα προνόμια της υψηλότατης δημοτικότητας του, δίνει την εντύπωση πως δεν ξεχνάει το παρελθόν του.

Είναι ο συνεσταλμένος σούπερ σταρ της διπλανής πόρτας, ο οποίος δεν απογοητεύει το κοινό του, θυμίζοντας εν πολλοίς τον κινηματογραφικό Rocky Balboa.

«Ακόμη και όταν φύγω από τη ζωή και ξεχαστώ ένα είναι βέβαιο: ο Rocky θα συνεχίσει να βρίσκεται στην ψυχή όλων και να μνημονεύεται. Είναι η κληρονομιά που αφήνω πίσω μου. Όταν προσπαθούσα να γυρίσω το πρώτο Rocky συναντούσα παντού κλειστές πόρτες. Μου έλεγαν πως ακόμη και αν χρηματοδοτούσα την ταινία, ουδείς ήθελε να αναλάβει την προώθηση της θεωρώντας πως ένας σχεδόν τελειωμένος μποξέρ δεν απασχολεί κανέναν».

Ο Σιλβέστερ Σταλόνε έδωσε στο G-Weekend Journal την δική του εξήγηση για την επίδραση του Rocky Balboa παγκοσμίως.

«Μην βλέπεις τον Rocky ως μια ταινία με μποξ. Ήταν μια ιστορία αγάπης. Μάλιστα η σκηνή όπου η Adrian φωνάζει στον Rocky «I love you» είναι από τις αγαπημένες μου. Όλα λειτούργησαν άψογα. Η μουσική επένδυση, η κινησιολογία, η εικόνα... Όλα ήταν αρμονικά και το τελικό αποτέλεσμα ήταν πολύ έντονο και συγκινητικό».

Ο εμβληματικός ηθοποιός σχολίασε την σχέση του με τον Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ αναφέροντας ένα κωμικό περιστατικό.

«Αρχικά η σχέση μας ήταν ταραχώδης. Υπήρχε μεγάλος ανταγωνισμός και ο ένας δεν συμπαθούσε τον άλλο. Αυτός ο ανταγωνισμός όμως μας βοήθησε να εξελιχθούμε και να πετύχουμε σημαντικά πράγματα.

Έκανα εγώ ταινία δράσης, έκανε και εκείνος. Γύριζα κωμωδία, το έκανε και ο Άρνολντ. Υπήρχε μίσος, όμως ένα βράδυ βρεθήκαμε και οι δύο στον ίδιο χώρο αφού μας είχε προσκαλέσει ένας κοινός φίλος μας, ο παραγωγός του Total Recall.

Θυμάμαι, δεν μπορούσαμε να σταθούμε στον ίδιο χώρο, ενώ ο Άρνολντ απέφυγε να βγούμε μαζί σε φωτογραφία. Τότε τον σήκωσα ψηλά και υποκρίθηκα πως χορεύουμε τάνγκο. Εκείνος έδειξε να αιφνιδιάζεται, αλλά είχε πλάκα γιατί πήραν φωτιά τα φλας των φωτογράφων!

Με τα χρόνια η σχέση μας ενδυναμώθηκε. Ειδικά την εποχή όπου έγινε κυβερνήτης της Καλιφόρνια μου έστελνε δώρα, όπως έναν zippo με το όνομα του χαραγμένο. Θυμάμαι με καλούσε σε εκδηλώσεις όταν ήταν υποψήφιος για το χρίσμα, ενώ πήρε μέρος στο Expendables δίχως αμοιβή».

Ο Σιλβέστερ Σταλόνε δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στον ρόλο σταθμό της καριέρας του ως βετεράνος του Βιετνάμ (John Rambo). Όπως σημειώνει. η μοναδική φορά που μετάνιωσε για κάποιο ρόλο ήταν για τις πολιτικές προεκτάσεις που υπήρχαν στο Rambo 3 με την πάλαι ποτέ Σοβιετική Ένωση να παρουσιάζεται ως εχθρός με τον ίδιο να παίρνει ξεκάθαρα το μέρος των Αφγανών.

«Στο Rambo III ήταν η τελευταία φορά που ενέπλεξα το σενάριο ενός φιλμ με την πολιτική. Είχα σοβαρά προβλήματα τότε. Η Σοβιετική Ένωση είχε πάψει να βλέπει τον πρόεδρο Ρίγκαν ως εχθρό. Έλεγαν ο Σταλόνε είναι ο εχθρός. Ήμουν ο νούμερος 1 εχθρός της Σοβιετικής Ένωσης και δεν είχα φανταστεί πως μια ταινία θα οδηγούσε σε τέτοιες καταστάσεις ολόκληρα κράτη. Έκτοτε είπα: ποτέ ξανά πολιτική στις ταινίες μου».

Ο Sly, ο οποίος βρίσκεται σε οργασμό εργασίας έχοντας ολοκληρώσει πριν από έναν μήνα τα γυρίσματα του Creed II, άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να ενσαρκώσει για πέμπτη φορά τον θρυλικό Rambo!

«Προσπαθούμε να βρούμε τα κατάλληλα μέρη για τα γυρίσματα. Θέλω να πιστεύω πως θα καταλήξουμε κάπου, αλλά ακόμη τίποτα δεν είναι σίγουρα. Είμαι πάντως έτοιμος και νιώθω πως μπορώ να ανταποκριθώ στον συγκεκριμένο ρόλο».

 

Τελευταία Νέα