Αρης 104... και δεν είμαι καλά! (κουίζ)

Αρης 104... και δεν είμαι καλά! (κουίζ)

bet365

Ο ιστορικός σύλλογος της Θεσσαλονίκης, γιορτάζει 104 χρόνια παρουσίας στα αθλητικά δρώμενα! Το G-Weekend συμμετέχει στο... πάρτι των «κίτρινων» και καλεί τους φίλους του (κι όχι μόνο...) να δείξουν «πόσο Άρη ξέρουν»!

Πέρασαν 104 χρόνια από τότε που ο... Θεός του πολέμου άφησε την κορυφή του Ολύμπου και κατέβηκε στη... γη. Στην Θεσσαλονίκη για την ακρίβεια. Μέρα εθνικής επετείου ήταν. 25 Μαρτίου 1914 έγραφε το ημερολόγιο όταν μια παρέα επιφανών πολιτών της πρωτεύουσας της Μακεδονίας, μόλις 2 χρόνια μετά την απελευθέρωση της πόλης, προχώρησαν στην ίδρυση του Άρη!

Ομάδα με τεράστια ιστορία, διακρίσεις και τίτλους σε όλα τα τμήματα πορεύεται στο πέρασμα του χρόνου με καλές και κακές στιγμές. Με χρυσές, αλλά και με μαύρες σελίδες. Με πρόσωπα που έγραψαν ιστορία στον ελληνικό και παγκόσμιο αθλητισμό, αλλά και με άλλα που γέμισαν πληγές το... κορμί του συλλόγου.

Με έμβλημα όμως τον Θεό του πολέμου, έναν από τους 12 της αρχαίας ελληνικής μυθολογίας, ο Άρης έχει στο dna του, τον πόλεμο, την μάχη, την πάλη για επιβίωση και για διάκριση. Σήμερα, με περισσότερο από έναν αιώνα ζωής ο Άρης δεν περνάει τις καλύτερες μέρες του. Στο ποδόσφαιρο έχοντας ταλαιπωρηθεί χρόνια ολόκληρα, περιμένει μερικές εβδομάδες ακόμη για να γυρίσει μετά από καιρό εκεί που ανήκει. Στα... σαλόνια.

Στο μπάσκετ, το άθλημα που ο Άρης το έβαλε στα σπίτια όλης της Ελλάδας, επίσης η κατάσταση αγωνιστική και διοικητική μοιάζει... Γολγοθάς, ενώ και τα άλλα τμήματα που στον παρελθόν δόξασαν τον σύλλογο είναι βυθισμένα στην αφάνεια. Ακόμη κι έτσι όμως ο μεγάλος σύλλογος της Βόρειας Ελλάδας σβήνει τα 104 κεράκια του και το Gazzetta Weekend Journal συμμετέχει στην γιορτή του. Με ένα special κουίζ που καλεί τους πάντες να το λύσουν και στο φινάλε να απόδείξουν πόσο... «Άρης και δεν είμαι καλά» είναι!

 

Τελευταία Νέα