Ο... θάνατός σου, το πρωτάθλημά μου! (vids)

Gazzetta team
Ο... θάνατός σου, το πρωτάθλημά μου! (vids)

bet365

Ίσως να είναι το ματς που θα κρίνει τον φετινό πρωταθλητή. Η μάχη της Τούμπας... κόβει την ανάσα και φυσικά είναι η πρότασή μας για να κλείσει με τον πιο χορταστικό τρόπο το Weekend σας!

Απολαύστε το Σάββατο, απολαύστε και την Κυριακή σας μέχρι το βραδάκι. Βγείτε για βόλτα, πιείτε το καφεδάκι σας, πηγαίνετε σε ένα ωραίο εστιατόριο, πείτε τα με φίλους, οικογένεια, αγαπημένα σας πρόσωπα. Κάντε αυτό που σας ευχαριστεί έτσι ώστε να περάσει και πιο γρήγορα η ώρα μέχρι το βράδυ της Κυριακής. Στις 7.30μ.μ. Η πιο... μεγάλη ώρα ίσως και όλου του πρωταθλήματος.

Ο 2ος της βαθμολογίας ΠΑΟΚ υποδέχεται την πρωτοπόρο ΑΕΚ σε ένα παιχνίδι χωρίς αύριο...

Αν κι υπάρχουν δικαστικές εκκρεμότητες που θα τραβήξουν, παρά την απόφαση που πάρθηκε στα... μαύρα μεσάνυχτα, δεν αποκλείεται «ο χαμένος να χάνεται και ο νικητής να τα παίρνει όλα». Δεν χωράει αμφιβολία πως όλη η φίλαθλη Ελλάδα περιμένει με ανυπομονησία την αναμέτρηση αυτή που θα προβληθεί από το Novasports1... Aυτή η ματσάρα είναι η καλύτερη πρόταση για να κλείσει ιδανικά το Weekend! Mέχρι να φτάσει πάντως η ώρα αυτή, πάρτε στα παρακάτω video μια γεύση από παλιές... κόντρες των δύο Δικεφάλων στην Τούμπα!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα